WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Nasıl kurarım

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce moriyama-kun tarafından başlatıldı
  • Hasan tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Aslında forumda bu daha önce konusulmus olabilir ama ben bulamadım yeni bir baslık acayım dedim.Benim paralı bir sitem yok baska bir sitenin ftpsi var bu ftpye php dosyalarını yukluyorum ama olmuyor yada mesela www.freewebs.com iyi bir bedava host sitesi burada nasıl wordpress kurabilirim bana kısaca açıklayabilir misiniz lutfen yada acıklayan bir link verebilir misiniz?

Şimdiden çok teşekur ederim.

1 yıl önce #
  2. Sizi önce şuraya alalım, kolay gelsin. :)

1 yıl önce #
  3. Yaw sanırım bu işlerde biraz cahilim ama phpyi siteye nasıl kurabiliriz yai bunu hakkında bir bilgi var mı?

1 yıl önce #
  4. Php'yi bir siteye kurmak mı? Size Hasan ustanın verdiği linkten daha fazlasını vermek isterdim ama olaya tamamen farklı yaklaştığınız ortada.

Şöyle düşünün, çalışmalarınızı internet üzerinde direk yapmaktansa local bilgisayarda bir web sunucu kullanın, böylelikle php ve mysql'i windows üzerinde çalıştırabilirsiniz. (PhpTriad, Wampserver gibi programlardan birini edinip bilgisayarınıza kurun) Bunların anlatımıyla ilgili bir dolu site var. Daha sonra wordpress'in son sürümünü Wp-TR'den indirin ve kurulumun aynen Rehberde gösterildiği gibi yapın. Parasız ve ücretsiz hostları kullanmak yerine küçük miktarda bir web alanı satın alın veya bir arkadaşınızdan edinin. Ama dediğim gibi önce localde (yerel bilgisayarınızda) iyice kurun bozun yapın edin, emin olun, zamanınızın %95'ini kazanacaksınız. Lütfen locale kurulum işlemlerini dikkate alın, ne öğrenirseniz kendi bilgisayarınızda öğrenirsiniz, hatalı hatasız ama hızlı!

1 yıl önce #
  5. webthese ve hasan tesekurler cok yararlı oldu ama cok kucuk bir sorun var sanırım ben phptriad'ı bilgisayarıma yukledim wordpress dosyalarını içine koydum yukleme aşamalarının ilkine geldim wp-config-sample.php dosyasını açıp bilgilerimi yazdım ama ilk aşamadan bir turlu ilerlemedi bilgileri yanlısmı yazdım anlayamadım ilk bastaki Veritabanı adı wordpress olarak kalıcakmı yoksa oraya ne yazıcaz muhtemelern kucuk br hata yaptım ama ilerlemiyor birde birkac kez ekrana
    Your server is running PHP version 4.0.5 but WordPress requires at least 4.1

böyle bir uyarı çıktı kısaca anlatabilir misiniz lutfeen yada anlatan bir lik vereilir misiniz?

1 yıl önce #
  6. http://www.wordpress-tr.com/indir/rehberler/
    Buradaki rehberi okudunuz mu, sorduklarınızın hepsinin cevabı var orada?

Yüklediğiniz phptriad'ın PHP sürümü eski demek ki, Wamp'ı tavsiye ederim, her zaman güncel oluyor.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.