WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yazının Devamı?

(10 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce krall13 tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. krall13
    Üye

arkadaslar bende yazıyı yazdıgımda ana sayfada tüm yazı gözüküyor yazının bir kısmını ana sayfada göstermek vede altında devamı yazısı nasıl çıkar??

Yönetici notu: Konunun "WordPress Türkiye" ile ne alakası var? Lütfen başlıklarınızı ilgili forum bölümleri altında açın. [ali]

1 yıl önce #
  2. http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/387?replies=4#post-1695

ilk yazın bittikten sonra <!--more--> kodonu yerleştir sonrada yazına devam et <!--more--> kodundan önceki yazın ana sayfada <!--more--> sornaki yazında Haberin devamı linkine tıkladığında çıkar.

Normalde http://www.sokaxitesi.com/tc/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/images/more.gif bu resime tıkladığında <!--more--> kodunu kendi koyar...

1 yıl önce #
  3. more kullandığımızda türkçesi ''daha fazla'' olarak kullanılıyor.
    Bunu kelimeyi tam olarak nereden değiştirebiliriz?

1 yıl önce #
  4. temanızdan değiştire bilirsiniz..

1 yıl önce #
  5. Bulamadım... Emin misin?
    Hangi dosyadan?...

1 yıl önce #
  6. Alttaki kodları baz alarak öncelikle index.php yada page.php, theloop.php..... temaya göre değişir arayın.

< ?php the_content('Devamı..'); ? >

< ?php the_content("" . "Devamını okuyun  " . """ . the_title('', '', false) . """); ? >

1 yıl önce #
  7. Sağol canarkadaş.. Yardımlarını da takip ediyorum bu arada...

< ?php the_content('Devamı..'); ? > kodundaki kelimeyi değiştirerek hallettim..

Şimdi bu devamı linkine tıkladığımızda en aşağıya iniyor pencere..
    Yani durum çubuğu en altta... Dolayısıyla yazıyla bağlantısı kopuyor... Devamı linkine tıkladığımda açılan pencerede en üsttü (altta geçmemesi için) göstermesi için ne yapmam lâzım?

Bu sorunun cevabı da geleceğini umuyorum.

1 yıl önce #
  8. Yazının devamına tıklanınca başlıktan itibaren sayfa görünsün demek istiyorsunuz sanırım benim bilgim yok (20 temaya baktım, bazı temalar sizin istediğiniz gibi ama farkını çözemedim) ama burası ve burası size fikir verebilir, fakat ben sitenizi geziyor olsam okuduğum yerin tekrar önüme gelmesinden ziyade şu an sitenizdeki gibi devamı linkinin okumadığım kısma yönlendirmesini isterim, (gezmek değil okumak için gelenler adına).

1 yıl önce #
  9. Dediğimi anlatabilmişim canarkadaş.. Esasında zor bir soru olduğunu kabul ederek cevap beklemeye çalışacağım. Dediğin gibi okuyanlara kolaylık olması açısından öyle; fakat yazılar uzun olmadığı için çok önemi yok..

1 yıl önce #
  10. ajaxified-expand-post-now yada bu bir dener misin? tam hatırlamıyorum ama ikinci verdiğim olacak gibi anladığım kadarıyla yada bir örnek vere bilirseniz daha iyi olur =)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.