WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Bilgi alışverişi

(8 mesaj(lar))
  • 9 ay önce gercekkartal tarafından başlatıldı
  • gercekkartal tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. merhaba arkadaşlar ben bir komedi sitesi açmayı düşünüyorum sizden bir kaç bilgi alışverişinde bulunmakda fayda olacağını düşündüm.

1: yazılar eklediğimde sabit kalmasını istediğim yazılar var mesela bu mümkün mü

2: kullanıcıların bana resim, fıkra, video gibi içerik göndermesini sağlamak

3: izlenen, okunan fıkra vb yazılar, bakılan bir resim için oylama yapma ve kaç kez okunduğunu göstermek

4: kullanıcının beğendiği videoyu indirmesine imkan sağlamak

bu saydıklarımı yapabilmem için eklentiler var mı varsa türkçeleri mevcut mu? yada eklentiye gerek kalmadan kısa yoldan yapabileceğim bir yöntem varmı? fikirlerinizi bekliyorum arkdaşlar.

9 ay önce #
  2. hepsini istersen mevcut wp ile istersen yardımcı eklentilerle yapman mümkün. tamamen senin yeteneğine bağlı...
    ilk üç seçeneğin cevapları forumda mevcut. arama yapmanı öneririm.
    ama sonuncusu için birşey diyemem. videoları kendi serverında mı yayınlayacaksın yoksa vidyo paylaşım sitelerinden mi alıp kullanacaksın. ikisinde de farklı kaydetme seçenekleri mevcut.

9 ay önce #
  3. ...

9 ay önce #
  4. 1. Anlamadım :(
    2. tdomf eklentisi veya güvendiğin üyelere, yazar statüsünü atamak.
    3. sayfa sayaç eklentisi, ayrıca oylama için ratings eklentisi
    4. download manager eklentisi ayrıca video eklentisi

9 ay önce #
  5. 1: yazılar eklediğimde sabit kalmasını istediğim yazılar var mesela bu mümkün mü

Wp-stick eklentisi.

9 ay önce #
  6. heytbecom paylaşım videoları alacam youtube metacafe izlesene vb. seçeneği bol siteleri düşünüyorum.
    bu arada paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ederim. peki 2.3.2 versiyonu yüklesem 2.3.1 versiyondaki eklentileri ve temaları 2.3.2 versiyonunda sorunsuz kullanabilirmiyim?

9 ay önce #
  7. 2,3,2 ile sorunu olacak tema yada eklenti görmedim henüz.. yeterki doğru bir şekilde geçişi yapın..

seçeneği bol siteleri düşünüyorum.

her yerde olduğu gibi coolplayer eklentisini öneriyorum.. bu eklentinin fanitiğiyimdir :)

9 ay önce #
  8. hatırlarsan ilk zamanlar konu açtığımda coolplayer önermiştin. bende aynı dediğin gibi yaptım ve bende bir fanatik sayılabilirim ;)
    2.3.2'yi sıfırdan kuracam versiyon yükseltmiyeceğim.

9 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.