WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Temadaki Kategoriler Hakkında

(8 mesaj(lar))
  • 8 ay önce tanti tarafından başlatıldı
  • tanti tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. tanti
    Üye

Arkadaşlar sitemde http://themes.wordpress-deutschland.org/demoblog/ temasını kullanıcam ancak bir sorunum var.Kategorilere tıkladığım zaman o kategorideki yazıların başlıkları listeleniyor.Ben ise kategoriye tıklandığında direk yazıların çıkmasını istiyorum.Mesela yakuterin kullandığı temada kategorilere tıkladığımızda dediğim şekilde çıkıyor.( http://www.yakuter.com ) Bu sorunu nasıl aşarım arkadaşlar.Yardımcı olursanız sevinirim.

8 ay önce #
  2. tanti
    Üye

Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yokmu?

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, destek sorusu soruyorsanız konunuzu çözülmemiş olarak işaretleyin, gereksiz mesaj göndermeyin. [Hasan]

8 ay önce #
  3. Temanızda the_excerpt kodunu bulup the_content ile değiştirin..

8 ay önce #
  4. tanti
    Üye

index.php içine baktım ama bulamadım.Bu kodlar nerede yazıyor acaba? Temamda single.php yok bu arada..

8 ay önce #
  5. teman defult tema değil muhtemelen. verdiğin adresi bizlerinde görmesi için tema adını yada bu temanın orjinal adresinin verirsen bakabiliriz.

8 ay önce #
  6. tanti
    Üye

Temanın adı Brownbound. Yardımlarınız için teşekkürler.

8 ay önce #
  7. temanızın index.phpi açın ve aşağıdaki satırı bulun:

if(is_home() || is_single() || is_page()):

ve aşağıdaki ile değiştirin:

if(is_home() || is_single() || is_page() || is_category()):

kategorilerde aynı ana sayfadaki gibi çıkacaktır..

8 ay önce #
  8. tanti
    Üye

Yaptım çok teşekkürler ederim.Aslında bu tema üzerinde bir kaç sorum daha var .Temadaki başlığın altında çıkan saat,kategori,yorum gibi bir çok şeyi kaldırdım.Bu sefer başlık ile yazı arasında çok boşluk oldu.Bu boşluğu nasıl kısaltırım. Temayı deneme amaçlı kullandığım sitem www.unizmir.com Temanın son haline burdan bakabilirsiniz. Tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..

8 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.