WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

ilk mesaj hakkında

(7 mesaj(lar))
  • 11 ay önce shotufuk tarafından başlatıldı
  • shotufuk tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. shotufuk
    Engellenmiş

Blog'uma ilk mesajımı yapıcam ama bu tamamen tanıtım amaçlı bi yazı olucak bunu yönetim panelinden yaz kısmında yazdım ama illa bi kategori seçmem isteniyor boş bırakıyorum kategori seçeneklerini en üsttekinde direk yayınlıyor,ben bunu sadece normal bi mesaj olarak yazabilirmiyim yoksa illa kategori içindemi yazılıyor,eğer bunun bi çözümü varsa yardım edermisiniz.
    Ayrıca bi sorun daha buldum yönetim panelinden eklediğim yazıyı sil diyince başlığın üstü kırmızı oluyo fakat silmiyo ve hala blogda gözüküo napabilirim

11 ay önce #
  2. shotufuk
    Engellenmiş

bi dk ya yazıyı silmeyi seçtiğimde aşşağıdaki yazıya bakın
    Bunu Yapmanız İçin Yetkiniz Yok admin girişi yaptım ve bunu yazıyo napıcam

11 ay önce #
  3. shotufuk
    Engellenmiş

Beyler işler iyice karıştı bundan önceki yetkiniz yok başlıklarına baktım firefox kullanıyorum herşeyi sildim çerezleri falan o hala yetki vermedi ondan sonra ie de açtım orda sildi yalnız bu seferde şöyle bi sorun çıktı başlığı siliyorum silindi diyo ama refresh çektiğimde sayfadan gitmio ve bu başlık çoğalıyo 2 tane var birini siliyorum biri kalsın diye silindi diyo yine 2 tane duruyo yardım edin ciddi anlamda kafayı yemek üzereyim :)

11 ay önce #
  4. host sahibi ile görüşün. konuyu burda anlattığınızdan daha düzgün bir şekilde anlatın çözeceklerdir..

11 ay önce #
  5. shotufuk
    Engellenmiş

ben bunu hostta deil localhostta calistiriorum bana yardım lazım bu yolu herkes soyler

11 ay önce #
  6. @shotufuk münecim değilim ben.. Localhost ise daha açıklayıcı bilgi verin.

Kullandığınız local host programının adı nedir?
    Ayrıca bu bir wordpress açığı düzeltmeye çalışılıyor.. Başka localhost programları ile denemenizi tavsiye ederim.

Size çözümü kesin olarak söyleyeceğiz diye bir tahüdümüz yok.. Zaman ayırıpBurayıve burayı okuyun lütfen..

11 ay önce #
  7. shotufuk
    Engellenmiş

gereksiz yorumlara gerek yok bilen biri varsa söylesin ama ben öğrendim bilgimi paylaşıyorum :
    Browserınızın Java Script özelliğini Araçlar-Seçenekler-Gizlilikten kaldırın sorun ortadan kalkıyo.

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, çöpe atılan konuları inceleyin. [Hasan]

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.