bu resimdeki sorunu nasıl çözebilirim yazılar resmin altında değil yan taraflarına kayıyo kendi kendine ben her resmin altında yazı olmasını istiyorum ama istemediğim bir şekilde kendi kendine oraya yerleşiyo ne yapabilirim
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Yazıların Sorunu
(10 posts)-
Tarih: 6 ay #
-
yazıyı düzenle diyip.. kod sekmesine tıklayın.. ve ordaki kodları http://pastebin.ca/ yollayıp adresi buraya yapıştırın..
Tarih: 6 ay # -
olmadı kardeş bu seferde çok karışık bi görüntü aldı oraya yazdım sonra 2 sayfada kod verdi onların hangisini kullanmam lazım ikiside bende sorunlu çıktı ama
shotufuk son kurduğun cümleyi oku eğer birşey anlarsan banada anlat..
eylultoprakın dediği gibi, o resmin bulunduğu yazıyı düzenle dedikten sonra kod sekmesine geçiniz.
Senin karışık dediğin, o yazının görsel hali değil de kod olarak görüntüsüdür.
Sorununun çözümüne yardım edebilmemiz için o kodları görebilmemiz lazım. Kodları buraya yazarsan sorun olacağı için, ya bir txt dosyası haline getirip bir yere upload et biz ordan indirip kontrol edelim ya da eylultoprakın vermiş olduğu adresi kullan.
Ayrıca senden cümle kurarken noktalama işaretlerini kullanmanı rica edeceğim.
eylultoprak senin verdiğin sayfaya girdim
benim blogumda hazırladığım sayfanın kodlarını yapıştırdım
o bana alt alta 2 kutu içinde uzun kod satırları verdi
kendi kodlarım yerine onları kullandım ama yine görüntüde sorun oldu napabilirim EYLÜLTOPRAKTarih: 6 ay # -
bir txt dosyasını kayıt edin. sonra onu www.divshare.com yükleyin ve divshare.com 'un verdiği linki burada yayınlayın..azıyı düzenle diyip.. kod sekmesine tıklayın.. ve ordaki kodları
Sorunu başka türlü çözme durumumuz yok.. Zaten local'de çalışıyorsuz.. Size bir öneri daha local'de çalıştığınız zaman bunu bir host'a aldığınızda hata alabilirsiniz yani orda çalışmanın bir mantilitesi aslında yok.. Neyse size kalmış bir şey bu.. Dediğimiz gibi kodları bir şekilde göstermeniz lazım..
Yada kod kısmına tıklayın şöyle bir kod olması gerekli..
< img src="resmin linki" align="left" />
< sağındaki boşluğu kaldırın.
k2 temasına geçtim bi bundada denim sorun olursa dediğini yapıp kodu vericem kardeş şimdilik çok sağol ama başlığı unutma ara sıra takip et sorun olursa yazıcam bu akşam en geç yarın sabah ok iyi akşamlar
benimki biraz garip bir yöntem olacak ama resmi ekledikten sonra entera bas ve 1 tane nokta koy sonra tekrar entera bas ve yazıya devam et...
* CSS dosyasını incelemek lazım. Temanın bu şekilde düzenlenmiş olabileceğide var...
kod sekmesine geçip resmin linkinden sonra(img tagını kapattıktan sonra) <br> komutunuda kullanabilir.
çok sağolun ama galiba bu sorun tema'dan ortaya çıkıyo.Şu anda k2 temasını kurdum ve gerçekten çok hoşuma gitti ve bu sorunu vermedi.Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim en azından sorularımın cevaplarını öğrenmiş oldum.
Tarih: 6 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil