k2 temasında bağlantılar listenin sıralamasında bi sorunum var
sorunumun görüntüsü şu
Bağlantılar
link1
link1
şeklinde sıralanıyor
Bağlantılar
link1
link2 şeklinde istiyorum o aradaki boşluğu bi türlü bulamadım yardım edermisiniz
k2 temasında bağlantılar listenin sıralamasında bi sorunum var
sorunumun görüntüsü şu
Bağlantılar
link1
link1
şeklinde sıralanıyor
Bağlantılar
link1
link2 şeklinde istiyorum o aradaki boşluğu bi türlü bulamadım yardım edermisiniz
Görebilirmiyiz?

bakın sorun bu
sağ tuşa basıp resmi göster diyin resim tam yerleşmedi sayfaya yarısı gözükmüyo http://img162.imageshack.us/img162/6397/asdth5.jpg hatta adres bu burdanda bakabilirsiniz
Yani adresi alabilirmiyiz var ise :)
Ben k2 kullanıyorum ama o kadar boşluk yok, tek satır. Girmiştir araya bir kod (eklenti sayesinde v.s).
localhostta yapıorum adres yokki
o halde tema klasörü içeresindeki diğer klasörler hariç, .php ve tek stil dosyasını orjinali ile değiştirin. Sorun hallolur. Yinede olmazsa, yükleyin temayı bir paylaşom sitesine, yardımcı olmaya çalışırız.
bidk stil ve neyi değiştiricem .php lerin hepsinimi
Siz tema klasörünü komple değiştirin :) Nasıl olsa local de çalışıyorsunuz, eklentiler sebebiyle eklemiş olduğunuz kodlar var ise, sırası ile tekrar yapar, sorunun nerede olduğunu hem anlar, hem kavrarsınız. Eğer böyle bir durum yok ise; k2 güncellendi, hatalar v.sler giderilmiş, son sürümü indirin, önceki versiyondaki tr dil dosyasını alın, yeni indirdiğiniz klasöre yapıştırın, en son sürümü Türkçe olarak kullanın.
teşekkür ederim yardımınız için...
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, iyi bloglamalar
bakın k2 nin resmi sitesindede k2 Related başlığıda bu şekilde sorun bende değil ondada öyle bunun bi yolu olmalı o boşlukları nasıl silicez ki
http://getk2.com
Göndermiş olduğunuz resimi, getk2 yi ve kendi siteme tekrar tekrar baktım.
get2k ve sitem de postlar arası tek satır, resimde birden fazla satır var. Tarayıcınızdan kaynaklanan bir problem olmasın?
internet explorer ve firefox ikisindede aynı görüntü var bende.
Bu k2 nin resmi sitesindede sizde ilk menüde dediğim durum gözüküyor mu.
Bence kodlar arasında bi kod var ama bulamıyorum.K2 yi temanız yapıp bi bakarmısınız aynı sorun sizdede olucakmı
hayda resim neden kalkmışki neyse http://getk2.com a girin
K2 Related başlığı altına bakarsak altında sıralı olan linklerin başında ufak bi boşluk var işte o başlığı kaldırmam lazım
Zaten k2 kullanıyorum, siz en iyisi mi bütün isteklerinizi bitirin, siteyi yayınlayın ve yahut yayınlamadan önce gönderin bana, bir bakayım veya bu yazdıklarımızı bir bilen arkadaşımız okur da cevap verirse, hem siz sorununuzu halleder, hem ben öğrenmiş olurum ;)
evet bize biri lazim adamlar k2 ye bide forum acmis ama bos bir allahin kulu cevap yazmio ben buranın gozunu seviyim bea
resat bu arada blogunda iletisim formunda sorunmu var yoksa bendemi problem var adını yaz dio yazıorum kabul etmio
isim alan girişini e-posta olarak ayarlamış form kendi kendine, şimdi düzelttim. Teşekkürler belirttiğin için, çok sağol.
ne demek :) bana kim yardim edecek sen edeceksin dur ben seni bulim :)
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.