WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

k2'de bağlantıların sıralanması hakkında

(20 mesaj(lar))
  • 11 ay önce shotufuk tarafından başlatıldı
  • shotufuk tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. shotufuk
    Engellenmiş

k2 temasında bağlantılar listenin sıralamasında bi sorunum var
    sorunumun görüntüsü şu
    Bağlantılar
    link1
    link1
    şeklinde sıralanıyor
    Bağlantılar
    link1
    link2 şeklinde istiyorum o aradaki boşluğu bi türlü bulamadım yardım edermisiniz

Yönetici notu: Daha önce de uyarıldınız, lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, konu başlıklarınız açıklayıcı olsun, konularınızı uygun bölüm altına açın. Başlık düzenlendi, konu uygun bölüm altına taşındı. [Hasan]

11 ay önce #
  2. Görebilirmiyiz?

11 ay önce #
  3. shotufuk
    Engellenmiş

null
    bakın sorun bu

11 ay önce #
  4. shotufuk
    Engellenmiş

sağ tuşa basıp resmi göster diyin resim tam yerleşmedi sayfaya yarısı gözükmüyo http://img162.imageshack.us/img162/6397/asdth5.jpg hatta adres bu burdanda bakabilirsiniz

11 ay önce #
  5. Yani adresi alabilirmiyiz var ise :)

Ben k2 kullanıyorum ama o kadar boşluk yok, tek satır. Girmiştir araya bir kod (eklenti sayesinde v.s).

11 ay önce #
  6. shotufuk
    Engellenmiş

localhostta yapıorum adres yokki

11 ay önce #
  7. o halde tema klasörü içeresindeki diğer klasörler hariç, .php ve tek stil dosyasını orjinali ile değiştirin. Sorun hallolur. Yinede olmazsa, yükleyin temayı bir paylaşom sitesine, yardımcı olmaya çalışırız.

11 ay önce #
  8. shotufuk
    Engellenmiş

bidk stil ve neyi değiştiricem .php lerin hepsinimi

11 ay önce #
  9. Siz tema klasörünü komple değiştirin :) Nasıl olsa local de çalışıyorsunuz, eklentiler sebebiyle eklemiş olduğunuz kodlar var ise, sırası ile tekrar yapar, sorunun nerede olduğunu hem anlar, hem kavrarsınız. Eğer böyle bir durum yok ise; k2 güncellendi, hatalar v.sler giderilmiş, son sürümü indirin, önceki versiyondaki tr dil dosyasını alın, yeni indirdiğiniz klasöre yapıştırın, en son sürümü Türkçe olarak kullanın.

11 ay önce #
  10. shotufuk
    Engellenmiş

teşekkür ederim yardımınız için...

11 ay önce #
  11. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, iyi bloglamalar

11 ay önce #
  12. shotufuk
    Engellenmiş

bakın k2 nin resmi sitesindede k2 Related başlığıda bu şekilde sorun bende değil ondada öyle bunun bi yolu olmalı o boşlukları nasıl silicez ki
    http://getk2.com

11 ay önce #
  13. Göndermiş olduğunuz resimi, getk2 yi ve kendi siteme tekrar tekrar baktım.
    get2k ve sitem de postlar arası tek satır, resimde birden fazla satır var. Tarayıcınızdan kaynaklanan bir problem olmasın?

11 ay önce #
  14. shotufuk
    Engellenmiş

internet explorer ve firefox ikisindede aynı görüntü var bende.
    Bu k2 nin resmi sitesindede sizde ilk menüde dediğim durum gözüküyor mu.
    Bence kodlar arasında bi kod var ama bulamıyorum.K2 yi temanız yapıp bi bakarmısınız aynı sorun sizdede olucakmı

11 ay önce #
  15. shotufuk
    Engellenmiş

hayda resim neden kalkmışki neyse http://getk2.com a girin
    K2 Related başlığı altına bakarsak altında sıralı olan linklerin başında ufak bi boşluk var işte o başlığı kaldırmam lazım

11 ay önce #
  16. Zaten k2 kullanıyorum, siz en iyisi mi bütün isteklerinizi bitirin, siteyi yayınlayın ve yahut yayınlamadan önce gönderin bana, bir bakayım veya bu yazdıklarımızı bir bilen arkadaşımız okur da cevap verirse, hem siz sorununuzu halleder, hem ben öğrenmiş olurum ;)

11 ay önce #
  17. shotufuk
    Engellenmiş

evet bize biri lazim adamlar k2 ye bide forum acmis ama bos bir allahin kulu cevap yazmio ben buranın gozunu seviyim bea

11 ay önce #
  18. shotufuk
    Engellenmiş

resat bu arada blogunda iletisim formunda sorunmu var yoksa bendemi problem var adını yaz dio yazıorum kabul etmio

11 ay önce #
  19. isim alan girişini e-posta olarak ayarlamış form kendi kendine, şimdi düzelttim. Teşekkürler belirttiğin için, çok sağol.

11 ay önce #
  20. shotufuk
    Engellenmiş

ne demek :) bana kim yardim edecek sen edeceksin dur ben seni bulim :)

Yönetici notu: Son kez uyarılıyorsunuz; Türkçe yazım ve imla kurallarına uymama konusunda ısrarınız devam ederse üyelik seviyenizi değiştirmek zorunda kalacağız. [Hasan]

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.