WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

3k2 Teması İE De sidebar Alta Kaydı

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce uyusuk tarafından başlatıldı
  • amarat tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Arkadaşlar Ben temamı değiştirmeye karar verdim ve 3k2 temasını kendime göre
    şekillendireyim dedim ve sytle.css dosyasından başladım işe yazı renklerini butonları link renklerini işte aklınıza ne gelirse değiştiriyordum ama bu seferde ie de sidebar en alta düşüyor yayınlanan yazılarda filan demeyin şu

olayı değil çünkü diğer temada sorun yoktu. Kontrolda ettim onu her ihtimale karsı sorun css ile alakalıda bulamadım bana yardım ederseniz sevinirim.

1 yıl önce #
  2. Eğer sorunun CSS'nizden kaynaklandığını düşünüyorsanız değiştirdiğiniz en/boy (width/height) değerlerini gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bir de, yazılardan kaynaklanmadığını söylüyorsunuz fakat gördüğüm kadarı ile bölüm sınırlarının dışına taşan büyüklüklerde grafik dosyalarına yer vermişsiniz. Bu da görünüm kaymasına neden oluyor olabilir.

Son olarak sitenizin kodlarının geçerliliğinden emin olmanızı öneririm.

1 yıl önce #
  3. hiç css'de düzenlemeden yapmadan baktığınızda düzgün görünüyor mu?

bende aynı hatayı almıştım mesajlarımın bazılarında fazladan " " kodları görmüştüm. Onları silince düzelmişti.

Birde yazı boyutunu büyülttüğünüzde kapladığı yer artabileceinden belki oda hata verebilir..

1 yıl önce #
  4. J2bata themesi kullanıyorum. site single.php dosyası dışında tüm sayfalarda sidebar'ı görebilmemize rağmen single.php tıklandığında sidebar gözükmüyor. aslında ie de gözükmüyor ancak firefox ta açtığımda sorun yok gösteriyor. ie dede bu hatayı üye girişi yapıldığında yapıyor (yani yorum gönder sayfası dahil olduğunda) yoksa ziyaretçiler ie den de girdiğinde üye girişi yapmadıkça ie de single.php sayfasını çağırdıklarında sidebarı da görebiliyor. ilginç bir hata. diğer sorunsuz çalışan temalarla single.php kodunu denememe rağmen çözemedim. sorun yorum (comment) kodlarında olabilir mi yoksa temada mı yardımcı olabilirmisiniz.
    tşk.ler

1 yıl önce #
  5. Bu konuda görmeden birşey söylemek oldukça zor, site adresini verebilirseniz belki yardımcı olabiliriz.

1 yıl önce #
  6. adresimiz http://www.toplumdusmani.net/kimdir/

1 yıl önce #
  7. tekrar merhaba,
    sorunu çözdüm. theme nın kendi comment.php dosyasında bir hata vardı. theme de birkaç hata daha vardı onları da bulup düzeltmek gerekti. sanırım su anda hatası yok. xoops tan sonra wp'de yeniyiz henüz çözmeye çalışıyoruz. ilginiz için tşk.ler..

1 yıl önce #
  8. benim sorunum oldu . dun hiçbir sorun yokken bugun iki tane yazı yazdım yazdıktan sonra sorun oldu neden oldu bilemiyorum.

http://e.entelektuel.com

yardımcı olacak arkadaşlar beyazıta kadar gelirse ya da sonra kullanmak hakkı saklı kalmak üzere bir falım hediye edebilirim.

1 yıl önce #
  9. 3 dakika gibi bir sürede sorumu kendim cevapladım . inanın sakızı kendim almak için yapmadım bunu. arkadaşlar hatamın kaynagını wordpress-tr de biraz daha dolaşınca çözdüm sorun şundan kaynaklanıyormuş bir post yolladım postta resim ortalı iken yazılarda ortalı çıkıyordu soldan yazmıyordu bende html kodlarına girip center yerine left yazmıştım ondan kaynaklanmış şimdi düzelti yani hengi yazıyı yazdıktan sonra hata olmaya başlamışsa o yazının içindeki left right center yerlerinden hata kaynaklanıyor olabilir.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.