WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Taşınma Sonrası Aldığım Hatalar

(11 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce gKAANs tarafından başlatıldı
  • gKAANs tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhabalar,

Sitemi başka bir server'a taşıdım.. Diğer serverdaki yeride aynı oldu yani;

eskiden sitemin yeri site.com/blog'du şimdide aynı..

1) Sql'den karakter hatası aldım ki değiştiremiyorum bunu :(

mesela

çok = ?§ok

pma'dan latin1'i seçmek istedim ama onda butür ayarlama kısmı bulamadım, sanırım versiyonu düşük.. bunu versiyon yükseltmeden bir ayarı olabilir mi?

2) Sayfa Sayaç 2.1'de sorun çıkmaya başladı oda zaten versiyondan şikayet ediyor

"You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near"

3) Admin paneline giremiyorum.. /wp-admin yazıyorum karşıma login sayfası çıkıyor, bende bilgileri girdikten sonra;

[quote]Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gkaans/public_html/blog/wp-includes/capabilities.php on line 19

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gkaans/public_html/blog/wp-includes/capabilities.php:19) in /home/gkaans/public_html/blog/wp-includes/pluggable-functions.php on line 308

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gkaans/public_html/blog/wp-includes/capabilities.php:19) in /home/gkaans/public_html/blog/wp-includes/pluggable-functions.php on line 309

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gkaans/public_html/blog/wp-includes/capabilities.php:19) in /home/gkaans/public_html/blog/wp-includes/pluggable-functions.php on line 266[/quote]

bu hatayı alıyorum.. belki admin panelindede hata olabilir.. ben taşıma yaparken bir hata yapmışta olabilirim..

ne önerirsiniz?

Kullandığım Sürüm: 2.0.6

1 yıl önce #
  2. türkçe karakter sorunu için; http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/311?replies=13 şurada tartışılmış.
    diğer konu; http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/370?replies=11 şurada tartışılmış.
    belki alakalıdır, bir bakınız.
    kolay gelsin ;)

1 yıl önce #
  3. 3. sorunuzun cevabı da burada.

1 yıl önce #
  4. teşşekkürler fakat;

yeni geçtiğim serverda collacation bölümü yok.. bende bundan dolayı dili ayarlıyamıyorum.. sql kodlarıyla ayarlamaya çalışsam bile bu mümkün olmuyor..

onun için dil sorununu çözemedim :(

harici bir pma yüklesem bu sorunu çözebilir mi.. nasıl yüklerim, nasıl ayar yapmalıyım?

--

ali bey verdiğiniz adres için öncelikle teşekürler ama bu çözüme ulaştırmadı beni.. kontrol ediyorum ama hata yok.. ben bunu çözmek için wordpress dosyalarını (benim yedek değil yeni dosyaları) yükledim ve plugins, tema ve config dosyası dışındaki hiçbir yedek dosyamı içine dahil etmedim ve hatayı gene verdi.. saçma bir öneri olabilir ama bunun db ile bir bağlantısı olabilir mi?

1 yıl önce #
  5. çözüm pma'nın sürümünü yükseltmekten geçiyor galiba..

yada benim harici bir pma kurmam lazım :(

1 yıl önce #
  6. Sunucu saplayıcınız veritabanınız için oluşturduğu kullanıcıya yeterli yetkileri vermediği için harici çözümlerin de işinize yarayacağını sanmıyorum, ama isterseniz WordPress eklentisi olarak çalışan bir phpMyAdmin versiyonu var; wp-phpmyadmin. Veri tabanınızın oluşturulma aşaması için sunucunuzdan destek almayı düşünebilirsiniz.

Hata koduna gelince, ilgili bölüme baktığımda yorum olarak sorunun IIS veya FastCGI'dan kaynaklanabileceği belirtildiğini görüyorum. Sanırım siz Linux host kullanıyorsunuz, FastCGI'ın aktif olup olmadığını öğrenebilir misiniz?

1 yıl önce #
  7. wp-phpmyadmin'i ancak admin panelini kurtarabilince kullanabileceğim :( ..

Server Yetkilisi online olunca FastCGI'yi sorayım,ilginiz için teşekkürler..

1 yıl önce #
  8. FastCGI'nin yüklü olmadığını öğrendim.. :(

1 yıl önce #
  9. yeni bir wp kurup kategori ve içeriklerimi ona aktarsam bir sorun olur mu başka?

1 yıl önce #
  10. Eğer yeni kurulum sorun çıkarmıyorsa, çözüm olabilir.

1 yıl önce #
  11. teşekkürler deneyeceğim..

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.