ewt yanlış duymadınız bana guncellemeyı adam gıbı anlatacak olana host sponsoru olacagım
ewt yanlış duymadınız bana guncellemeyı adam gıbı anlatacak olana host sponsoru olacagım
Arkadaşım, hangi sürümden hangi sürüme güncelleyeceğini yazsaydın, zaten birileri karşılıksız yardımcı olurdu.
Ben de yakında 2.2.1 olan sitemi hem başka hosta taşıyacağım hem de 2.3.2 sürümüne güncelleyerek aktaracağım. Eğer sen de benzeri birşeyler yapacaksan, yaptıklarımı burada paylaşabilirim.
2.2 benımkı ben son surume yukseltmeyı duşunuyorum cunku dewamlı hata verıyor bu
Sanki burada yardım etmek isteyen insanlar bilgilerini bir menfaat karşılığı satıyor, karşılığında ücret alıyor, ama karşılığı olmayan durumlarda cevap vermiyor izlenimi yaratılıyor.
...adam gıbı anlatacak olana...
nedir bu ?! Lütfen ama yani. Neden siz adam gibi forumda aramaya yapmıyor ve okuma zahmetinde bulunmuyorsunuz. Ah keşke her konuda herkesin bilgisi ve zamanı olsa; bütün başlıklara her gören yazar, cevap vermek ister. Neden gereksiz tekrar yapılsın. Neden siz sadece takıldığınız noktayı yazmıyorsunuz da yemeği ağzınıza kadar getiren birisinin olmasını istiyorsunuz. Anlatsın, tamam anlatılır en başından, ama aynı şeyler anlatılır, o zaman anlamadıysan tekrar anlamayacaksın. Bir uğraş verki, deneme-yanılma ile bir yerlere var, o zaman şunu şunu yaptım, böyle oldu, bundan sonra ne yapmayalım diyebil.
Bence burası ticarethane değil, gönül verenlerin ortak paylaşım platformudur.
Ben bakıyorum ne zaman atılacak diye ama bilmiyorum.. Bir mail atalım en güzeli..
http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/4150?replies=8 adreste bedava temayı ben yaptım diye satmaya çalışan biri...
evet yanlış duymadınız diyede promosyon yapacak kadar akıllı biri. 20 ytlye domain + web alanı veriyorlar - bastırırım parayı alırım - neden senin veritabanınla uğraşayım.
* adam gibi uğraşıp şu hatayı aldım desen 10 kişi seve seve sana yardımcı olurdu. Host sponsoru olmadan...
http://www.wordpress-tr.com/belgeler/S%C3%BCr%C3%BCm_y%C3%BCkseltme
burda zaten yazıyor ve çok basit sadece bell dosyaları upload edip /wp-admin/upgrade.php'yi çalıştıracaksın o kadar ?
en kolay güncelleme şekli bence bu phpBB2 de update.php çalıştırma hairicinde bir çok kod değişikliği yapıyorsunuz..
heytbecom eylultoprak resatdiker size bişey derdim ama yine demiyecegım boşuna milleti galyana getırmeye calişmayın daha oncede istedım nasıl guncllenir diye kimse cevap wermedı bende ne yapıcagım
terbiyeni takın adamı hasta etme.. klavye serseriliği yapma adam ol.
sen giderken biz geliyorduk.. memnun değilsen git sorunu başka yerde ara.
seninki sorun bile değil daha kurulumdan daha basit olan bir şeyi yapamıyorum diyorsun hemde başlamadan.
Sen burayı okdunda mı ne yapacağım diyorsun
Sonradan sana da ek ordaki cevabımı okumadın mı sen
ben klawye serserılıgi falan yapmıyorum dun adam gıbı sordum kimse sesini cıkarmadı benımde şuan sitem kapalı oldugu için cabuk cevap almak için host sponsoru olacagımdedıım bana yardım edene ne var bunda yanı birde o dedigin yerı okudum ama bişey anlamadım
Önce konu doğru yere açılacak. Yardım istediğiniz yer ücretsiz bir blog scriptinin ücretsiz destek forumunda olduğunuz unutulmayacak.. Sonra verdiğimiz linkin türkçe olduğuda unutulmayacak..
Son olarak Türkçe haricinde bir dil biliyorsanız, size o dilde yazılmış sürüm güncelleme notlarının adreslerini vere bilirim.
şimdi ücretsiz yardım forumu diye ben boyle bişey actım dıye suc mu işledim
o yazılardan anlamadıgım şey benım sitedeki tum dosyaları sılıyoruz bir dil vi wp-conten sılmıyoruz nasıl oncekı yazılar yensıne aktarılacak onu anlamdım
silinmeyen dosyada yazılarla alakalı bişey yok
Anlaşmaya başlıyoruz..
Veri dosyalarda değil veri tabanında tutulur.. orda yazdığı gibi birde wp-config.php dosyasını silmeyeceksiniz.
hm ok sagol peki 1.5 den dırek 2.3 guncellenebılır değılmı sırayla guncelemeyıcegım adım adım
Hayır güncellenir problem değil.. Eklentiler varsa uyuşma sorunu olabilir.. Bunun yanında database'in yedeğini alın..
allah razı olsun senden teşekkur ederım yaptım şimdi bişey diyecegım ama yanliş anlaycaksın o yuzden demıyorum cok sagol
rica ederim.. açıklayıcı bilgiler ile daha hızlı yol alabilirdik ki gördüğün gibi öyle oldu..
2.2 benımkı ben son surume yukseltmeyı duşunuyorum cunku dewamlı hata verıyor bu
bu arada şimdi fark ettim inşallah sen bizle kafa bulmuyorsundur..
Bu konu yeni mesajlara kapalı.