2.3.2 kullanıyorum
Blogumda hiçbir sorun yoktu. Hiçbir değişiklik yapmadığım halde bugün kendi kendine Türkçe karakterler bozuk gözükmeye başladı.
Düzgünken durduk yerde olması nasıl bir tuhaflıktır anlamadımç
2.3.2 kullanıyorum
Blogumda hiçbir sorun yoktu. Hiçbir değişiklik yapmadığım halde bugün kendi kendine Türkçe karakterler bozuk gözükmeye başladı.
Düzgünken durduk yerde olması nasıl bir tuhaflıktır anlamadımç
herhangi bir sorun yok tarayıcınızın dil ayarlarını kontrol edin bence.. temanız utf-8 ayarlı
Tarayıcım zaten UTF-8 ayarlı.
Ayrıca sorun bende değil bence, tüm ziyaretçilerde aynı sorun var.
Kamera görüntüsüde yollaya bilirim =)
İyi olur. Çünkü hala sorduğum bi sürü insanda sorun var.
Hımm tarayıcı farkı ve firefox üstünlüğü =)
İe 'de durum ciddi.. Sorun basit.. Temanızın index.php, header.php dosyalarının birinde yüksek olasalılıkla bir utf-8 sorunu var yada başında geçersiz bi kod. notepat++ ile bir bakın derim.. yada yazma izni verip temanızı wordpress kendi tema editöründen tekrar kayıt edin.. Yedekleyin birde..
Not: Tema değiştirincede devam ediyor mu?
Benim tarayıcım da Mozilla, başkasını kullanmam zaten.
Tema değiştirince de aynı şey devam ediyo.
Hocam ie'de eyvallah onda görüyorum ama yazının içinde değil.. kategorilerde yani index.php dosyasını kullan yerde başka yerde bende sorun görünmüyor..
index.php veya header.php'ye bakayım da hangi ne tür kodlara bakıcam?
index ve header'ların içinde "utf" ve "encode" kelimelerini tarattım ilgili birşeyler bulamadım.
Ayrıca genel olarak server gayet hızlı çalışmasına rağmen blog feci şekilde yavaş çalışıyor nedense. İlk kurduğum 2-3 gün öyle değildi bu iki sorun da bugün ortaya çıktı birdenbire.
Bakın lakerstr.com ve lakerstr.com/forum gayet hızlı ve sorunsuz ama http://haber.lakerstr.com feci yavaş.
Son zamanlarda kurduğunuz eklentiler yüzünden yavaşlıyor olabilir. Kurmadıysanız saldırıya maruz kalıyor olabilirsiniz. Başka bir hosttan mı taşıdınız buraya ? Taşıma işlemi yaptıysanız genelde böyle hatalar alabilirsiniz.
Hayır taşıma yapmadm. Eklenti kurmadım.
Saldırı sanmıyorum ama diyelim ki oldu. Ben bu dertten nasıl kurtulabilirim? Nasıl düzeltebilirim bu sorunu arkadaşlar?
Dosyalar bozulmuş olabilir temayı tekrar yollayın.
Peki saldırılara karşı alabileceğim önlemler neler?
Mesela hangi dosya ve klasörlerin chmod ayarlarını yapayım?
Yada chmod ayarlarından başka güvenlik önemleri neler olabilir?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
eylul artık botnet saldırısına önlem alan serverlar war. softlayer.com mesela. cisco firewall olanlar.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.