selamlar..
ben direk yapmak istediğimi söyleyim; örneğin index.php de resmin thumbnail'i gözükecek ama single.php de ise tam boyutu.. bunu nasıl yapabilirim
bu arada lightbox gibi eklentiler aradığım cevap değil :)
selamlar..
ben direk yapmak istediğimi söyleyim; örneğin index.php de resmin thumbnail'i gözükecek ama single.php de ise tam boyutu.. bunu nasıl yapabilirim
bu arada lightbox gibi eklentiler aradığım cevap değil :)
tam açıklayamadım galiba :(
yani istediğim anasayfada iken resim farklı boyutta, başlığa tıkladıktan sonra açılan sayfada ( single.php ) farklı boyutlarda olucak.
bunu nasıl yapabilirm, lütfen yardım edin merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum :)
ben buna yazmıştım cevap.. allah allah.. dediğiniz gibi index.php ile single.php olacak.. resmi normal boyutta linkleyeceksiniz..
index.php ve single.php ayrı ayrı div ve buna bağlı resim kodu imleyip.. resimleri istediğiniz ölçüde açtıracaksınız.. otomatik resim boyutlandırma konusunda size bahsettiğim css kodunu vermiştim.. saygılar sevgiler..
Sevgili eylültoprak,
Biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? Ben de arkadaşın dediği gibi yapmak istiyorum. Sadece index.php ve single.php'deki kodlarda oynama yapmamız yeterli değil mi? Behsettiğin div resim kodları nelerdir? Birde css kodlarında mı değişiklik yapacağız?
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.