WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

320volt.com

(17 posts)
  • 5 ay önce gevv tarafından başlatıldı
  • gmby tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Elektronik ve biraz daha Fazlası
    :D eskiden hyperelektronik.com idi ufak bir sorun nedeni ile 320volt.com olarak sıfırdan yola devam :)

Yoğun olarak Elektronik ile ilgili projeler devreler programlar bilgiler var birazda web grafik tasarım konuları

Tarih: 5 ay #
  2. isim şekil olmuş bence hayırlı olsun sorunsuz günler

3. Teşekkürler eylultoprak sende olmasan ne yaparız sen canarkadaş ve destegini esirgemeyen tüm arkadaşlar sayenizde sıfırdan sorunsuz bir kurulum yaptım takıldığım noktalarda arama yaptım tekrar yazmaya başladım :)

4. sayfa görüntülenemiyor şuanda

5. bende sorun yok telekomun dnsleri işte ağ bağlantılarından onar yayıp tekrar deneyin genelde sorun düzeliyor yada sağlam bir proxy sitesi ile deneyin :) ben eski sitemde böyle bir sorun olduğunda önce bu işlemleri yapıyordum :D

6. şimdi baktım hocamda eski yazıları aktarmamışsın yada yeniden başladınız galiba

7. evet tüm yazıları tekrar yazıyorum :) sorun istemiyorum eski sistemin dbsine güvenemedim son olarak bu kararı aldım pişman değilim :D

8. Harika görünüyor üstteki menülerden ne güzel ses çıkıyor :)

9. Güzel bir tasarım ve güzel bir Wordpress sitesi olmuş. Elinize sağlık. Ancak bir iki noktayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Header alanında bulunan Flash menü çok güzel ancak sitenin sloganının bulunduğu orta kısımdaki alan biraz daha renklendirilip sitenin sol header başına alınabilirdi. Böylelikle kullanıcılara kesintisiz bir menü sunabilirdiniz. Bununla birlikte tema üzerinde fazlaca gri ton kullanılmış biraz gözü yoruyor.

Velhasılı bunları söylesekte genel itibariyle çok güzel bir çalışma. İnşallah yenileri ve daha güzellerini de bizlere sunarsınız. Teşekkürler, çalışmalarınızda başarılar.

10. menüdeye bu şekilde bakmamıştım :) Profosyonellik bu olsa gerek ben daha güzel göründüğü için suloganı ortaya aldım ama kesinti hiç aklıma gelmedi Teşekkürler

gri tonun gözü yormayacağını sanıyorum ama fazlasının yoracağını şimdi düşündüm gerçi sağ menünün içini açık bulut mavisi yapacağım birde temayı saran çerçeveyi açık mavi yapacağım

11. çok hoş bir çalışma yapmışsın gevv ellerine sağlık. çarpılma tehlikesi yüksek gerilim vb uyarılarda bulunsaydın keşke :) flash menü eklenti ilemi oluyor? yoksa tamamen kendi tasarımın mı?

12. o uyarıyı şuan yaptı =)

13. sağ menüye bir Uyarı yazısı eklemiştim yeterli olur sanırım birde yüksek voltajın ağırlıklı olduğu devrelerde kısabir dikkat yazsı ekliyorum

14. abi siten süper baska ne dıyeyım :)

15. wordpress ekibi Abilerimiz Kardeşlerimiz :) Sağ olsun say say bitmez hepsine çok Teşekkürler

16. köklü bir renk değişikliği yaptım üst bölüme navbar ekledim çerçeveleri kaldırdım artık gri değil mavi tonlar önde :) benim hoşuma gitti biraz kararsızım ama bir süre böyle devam eder çok uğraştırdı malum :D

Tarih: 1 ay #
  17. gmby
    Üye

Sevgili gevv senin sitenide takip ediyorum.. Hele ana siteme senin sitenden baya ziyaretci geliyor...

wp sitemide sayende kurdum gibi birşey.. senin emeğinin olduğu bir thema kullanıyorum...

Arada siteye uğra... özlettin kendini... ( kendisi aynı zamanda yöneticilerimizden birisi olurda ... )

Tarih: 1 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.