Arkadaşlar farklı öneklerle aynı veritabanına 2 Wordpress kurdum. Bunun sunucuya herhangi bir zararı veya 2 Wordpress'in birbiriyle çakışması gibi bir durum sözkonusu olabilir mi? Sakıncası var mı en basit soru şekliyle?
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Aynı Veritabanına 2 Wordpress Kurulumu
(6 posts)-
Tarih: 4 ay #
-
Bildiğim kadarıyla bir sorun olmuyor. Çünkü bbpress forum kurunca aynı db üzerine değişik ön ekler ile ekliyoruz.
Tarih: 4 ay # -
tablo önekleri farklı olacağından bir şey olmaz, hatta o veritabanına faklı öneklerle daha değişk şeylerde kurabilirsin..
Sorun teşkil etmez.. wp-config.php dosyasını oluştururken tablo ön eklerini değiştirmeniz yeterli..
Mantıken sorun teşkil etmemesi gerekiyor. Şu an çalışıyor zaten ve herhangi bir problem yok. Ben biraz da ileriye dönük bir soru şeklinde sordum. Hani database şişmesi vs..vs.. diye bir şeyler duymuştum o bakımdan sakıncalı bir durum olabilir mi diye sormak istedim aslında. Ama bence de olmaz herhalde. Database nasıl şişer onu da anlamış değilim. Mantığını en azından. Zaten bir çok şeyin mantığını anlamıyorum ya ayrı mevzu. Neyse cevaplar için teşekkürler... Kullanıcı databaseleri birleştirme mevzusu da ayrıca hoş bi olay.
Merhaba,
Benim bir domain im var bende 2 adet wordpress kurmak istiyorum. index sayfası atıp link vericem ama kalan kısmını nasıl yapacağımı bilmiyorum. 2 wordpress tek domain de nasıl kurulur? Step-by-step anlatırsanız sevinirim.
Tarih: 4 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil