Wordpress Eno7 Dark Theme

Wordpress Eno7 Pink Theme

Wordpress Eno7 Dark Theme

Wordpress Eno7 Pink Theme

tşkler ellerine sağlık hoş tema
Her yeri türkçe'mi ?
%100 ;)
99% (:
"Edit this" yazıyor, bunu bir kaç kişiye daha yedirmiştim. Emin olmadığınız konularda hata yapmayın.
KnbykL küçük şeylere takılma bence, edit artık türkçe kelime haline geldi neredeyse bir çok yerde editledim şekilde düzenledim manasında kullanılıyor önemli olan ziyaretçi tarafına yansıyan kısım o bölümde her yer %100 türkçe :)
verdiğin destek için tşkler karamela :):):):):) ama sana bir sorum olacak anasayfadaki bağlantıları bir türlü değiştiremedim çünkü çok acemiyim daha kabul ediyorum :)
t
bunu
burada tarif ettiğin gibi;
Ayrıca header.php de yer alan, anasayfa, hakkımda, dökümanlar gibi linkleri kendi linkleriniz ile değişebilirsiniz veya oradaki linkleri silerek alttaki kodu yapıştırabilirsiniz böylelikle o bölümde sayfalarınızı sıralayabilirsiniz.
<?php wp_list_pages('title_li=' ); ?>
yapıyorum fakat bu sefer hata veriyor. tam olarak
bu kodu yukarda verdiğim anasayfa kısmındaki kodun neresine yerleştirmem gerekiyor.? bir kaç yerine ekledim ama sonuçsuz kaldı
t
gercekkartal sorun üzerine temayı tekrar indirip deneme yaptım. Bu arada edit this yazan yerde duzenle yazıyor artık yani tamamen türkçe.
header.php dosyasında
<ul class="nav"> ve < / ul > kodları arasındaki tüm yazıları sil ve o kodlar arasına bunu yapıştır <?php wp_list_pages('title_li=' ); ?>
eğer yine olmadıysa sorunu tema sahibine iletebilirsin.
#karamela, sen neden bahsediyorsun ? Sen "editledim" diyebilirsin fakat bunu genel olarak nitelendiremezsin, seni bu cümlenden dolayı kınıyorum. Ne demek Türkçe haline geldi, ilk önce diline sahip çık, ondan sonra ne yaparsan yap... Senin için demiyorum ama günlük yazanların Türkçe'ye önem vermesi gerekir, aksi takdirde okurlarını olumsuz yönde etkileyebilir.
karamela şimdi oldu tşkler. KnbykL arkadaşım doğru söylüyor. KnbykL: belkide userlerin yazının o tarafını görmediği için böyle bir üslup kullanmış olabilir.
knbykl benim demek istediğim elbette yabancı bir kelime ama o kadar çok kullanılıyorki türkçe kelime gibi oldu ama değil. zaten gercekkartal için az önce temayı deneme amaçlı tekrar indirdim artık duzenle yazıyor o bölümde.
gercekkartal sorunun hallolduğuna sevindim.
#gercekkartal, userler yerine üyeler demek çok mu zor ? Konuya destek haricinde cevap vermeyeceğim, gerginlik olmasın.
karamela bir sorum olacak. niye bana diye sorma bu temayı buraya taşıyan sensin çünkü :) şimdi ben tema kısmından bileşen ekledim bir kaç tane menüye güncelledim. siteyi göster dediğimde bir gariplik gördüm sitenin orjinal menüleri kayboldu ve benim eklediğim o bileşenler görünmeye başladı orada. bunu çözebilmem için yardımcı olursan sevinirim. yada temayı deneyen arkadaşlar varsa yardımınızı bekliyorum
bu temayı nerde bulabilirim acaba indirilmiyor burdan
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.