başlık biraz saçma oldu :) ama aklıma başka bir şey gelmedi sorunum ana sayfada yan menüde ekledigim bir resmin herhangi bir yazı okunduğunda görünmesini istemiyorum mesela menüye bir yazı ekledim ana sayfada menüde görünoyor yazı linkine tıklandığında açılan yeni sayfada eklediğim yazı menüde grünmüyor bunu bir resim için yapmak istiyorum
WordPress Türkiye Forumları » Temalar
Yan menüde eklenenler yazı bölümünde görünmesin
(6 posts)-
Tarih: 4 ay #
-
resimli, flasli yada videolu anlatım isterim.. ben anlamadım şahsen ne dediğini =)
Tarih: 4 ay # -
şimdi sidebarda bir resim var siteye girildiginde ana sayfada sidebarda görünüyor kullanıcı :) bir yazıyı okumak için yazı linkine tıklayıp yazının sayfasına girdiğinde resim sidebarda görünmesin istiyorum
Öncelikle resim ne kullanılarak gösteriliyor? Widget ile mi yoksa yan menüye kod ekleyerek mi gösteriliyor. Widget ise iş biraz çetrefilli. Kod ekleyerek resmi gösteriyorsanız:
< ?php if is_home() {?>
buraya resim ekleme kodlarınız
< ?php } ?>
Widget ile gösteriyorsanız bu durumda widget'e müdahele etmek lazım.Tarih: 4 ay # -
aslında resmi örnek olarak verdim olay biraz daha karışık şöyle
hakkında yazısı için bir script kullanıyorum kodları sidebarda sağ üst köşede bu şekilde görünüyor
bu resme tıklandığında hoş bir kutucuk içinde yazı görünüyor ana sayfada bir sorun olmuyor fakat herhangi bir yazının okuma sayfasına girildiğinde sağ üst köşedeki minik ikon görünmüyor + oraya tıklandığında işlevde görmüyor firefoxta bu sorun yok firefox yazılara girildiğinde hiç göstermiyor sadece ana sayfada gösteriyor
aslına bu scriptin yazı sayfasında çalışmama sebebini çözebilsek daha iyi olurdu
sorunu çözdüm fazla karışık olmasın diye çabaladım ama iyice karman çorman anlattım :d çözümü script dosyasında resim ve yazı dosyalarını adres olarak degiştirdim
Tarih: 4 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
çözülmüş