WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Wordpress Calendar Türkçe Sorunu

(4 mesaj(lar))
  • 10 ay önce hozkara tarafından başlatıldı
  • subasilicvt tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. hozkara
    Üye

Merhaba Arkadaşlar,

http://www.wordpress-tr.com dan wordpress 2.3.2 sürümünün Türkçesini indirdim ve kurdum. Fakat admin panelin Türkçe olmadığını gördüm. Sidebara Takvim eklediğimde Takvimdeki tarihler İngilizce olarak görüntüleniyor. Takvimi nereden Trürkçeleştireceğimi bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Not: Türkçe Wordpress kurmadan önce İngilizce sürümünü kurmuştum, ingilizceyi kaldırıp sitenizden indirdiğim wordpressi kurdum. Languages klasötrü içinde "tr_TR.mo" dosyası olmasına rağmen Türkçeleştirmenin olmadığını gördüm.

Yardımlarınız için teşekkürler.
    Sevgiler.

10 ay önce #
  2. hozkara
    Üye

wp-config.php dosyasındaki kodu define ('WPLANG', 'tr_TR'); olarak düzeltince admin panel Türkçeleşti. Fakat calendardaki kodları manual olarak nereden düzelteceğimi bulamadım.

10 ay önce #
  3. wordpress ile ilgili dosyaları silin. ve üzerine indirdiğiniz dosyaları atın. wp-config.php 'yide düzenleyin...

10 ay önce #
  4. benim sorunum da takvim ile ilgili. Şöyle izah etmeye çalışayım. takvimi sidebar'a eklediğimde sidebarda kayma oluyor. burada site adresi yazmamız ın sakıncası var mıdır.

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.