WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

WP Premium Teması WP Remix

(7 mesaj(lar))
  • 10 ay önce ata tarafından başlatıldı
  • travego tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. ata
    Üye

WP Premium, 2 bölümlü yan menü ile toplam 3 kolonlu, 3 farklı renk şablonuyla gelen, üstteki tab menüsü ile sidebardaki fonksiyonelliği artıran, hazır 100x100 reklam alanlarıyla gelen, üstteki RSS butonu ve e-mail abonelik formuyla kullanıcılarınıza rahatlıkla ulaşabilmeniz için tasarlanmış, w3c valid, seo optimize ve adsense yerleşimlerini uygun bir şekilde yapılarak kazancı artıran bir tema.

WP Remix

WP Remix

Demo | Türkçe Download | Orijinal

Çevirirken sürç-i lisan ettiysem affola. Güle güle kullanın. :)

10 ay önce #
  2. Birde divshare.com yükleseniz =) rapid zor oluyor. Ben indire bilirsem divshare.com yüklerim ama işte şirkette zor oluyor böyle şeyler..

10 ay önce #
  3. DivShare File - WP_Premium.rar divshare.com linki.

10 ay önce #
  4. burada 3 farklı renk secenegi görülüyor temadada öylemi acaba?

10 ay önce #
  5. Ben göremedim açıkcası..

10 ay önce #
  6. ata
    Üye

Merhaba,

Evet 3 farklı renk şablonu var. style.css dosyasında nasıl değiştirildiğini yazmıştım. Buraya da yazıyım:

3 farklı css dosyası var. style-red.css, style-brown.css, style-black.css. Kullanmak istediğiniz renk şablonunu style.css dosyasında açıklamaların ardından hemen ilk satırdaki @import url("style-red.css"); in içine stil dosyasının adını @import url("style-black.css"); şeklinde yazarak rengi değiştirebilirsiniz.

10 ay önce #
  7. ben bişeyi merak ediyorum.
    sitenin arayüzünde nasıl bir bağlantı linki kullanmalıyız ki züyaretçi tıkladığında css dosyasını değiştirebilsin?

3 hafta önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.