WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

mySQL hatası - Wordpress kurulum sayfasına geliyor

(34 mesaj(lar))
  • 8 ay önce gevv tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. of of yeni hostuma geçmiştim bu güne kadar sorun yoktu fakat bu gün sık sık
    wordpress kurulum sayfasına geliyor sayfada üsttede bu hatalar var

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in /home/kullanıcı-adı/domains/site-adı.com/public_html/wp-admin/includes/schema.php on line 6

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: A link to the server could not be established in /home/kullanıcı-adı/domains/site-adı.com/public_html/wp-admin/includes/schema.php on line 6

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kullanıcı-adı/domains/site-adı.com/public_html/wp-admin/includes/schema.php:6) in /home/kullanıcı-adı/domains/site-adı.com/public_html/wp-admin/install.php on line 17

arada bir düzeliyor site normal haline geliyor

son zamanlarda eski hostumdada bu sorun olmuştu windows tabanlıydı şimdiki linux

8 ay önce #
  2. Bence sen bşr hostunla görüş. Sql için

8 ay önce #
  3. görüştüm cevapları

""Veritabanınızdaki sorunun nedenini anlamak zor çünkü belirgin bir hata mesajı vermemiş bu şekilde kullanmaya devam edin, eğer kalıcı olarak çözülmezse diğer sunucumuzda size hosting hizmeti sağlarız"""

dediler gerçi bugün hiç hata vermedi acaba düzeldimi nedeninide bilmiyoruz öylece kaldık sanırım birtek benim başıma geldi bu sorun

8 ay önce #
  4. yine aynı sorun oldu fakat hata kodları biraz değişik

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: Too many connections in /home/a200801003/domains/320volt.com/public_html/wp-admin/includes/schema.php on line 6

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: A link to the server could not be established in /home/a200801003/domains/320volt.com/public_html/wp-admin/includes/schema.php on line 6

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/a200801003/domains/320volt.com/public_html/wp-admin/includes/schema.php:6) in /home/a200801003/domains/320volt.com/public_html/wp-admin/install.php on line 17

Too many connections hatasına göre hostumdan gelen cevap

""""""Veritabanınız bir şekilde bağlantıları kapayamadığı için kilitleniyor olabilir
    "too many connections" çok sayıda bağlantının veritabanı limitinizi doldurduğunu gösteriyor.

size windows sunucumuzda hosting sağlayabiliriz """""""""""""

hayda :) sanırım linux ile ilgili bir sorun serverde bir kaç ayarlamamı yapmak gerek acaba bunu düşünmeme sebep eski hostumda ayrılmadan önce windows sistemden linux sisteme geçmiştim ve bu hatalar başlamıştı windows sistemde böyle ir sorun yoktu sonrasında yeni hostumda linux hesap açtırdım bir süre sonra bu hatalar başladı :(:( acaba çok kullanıcı olmasındanmı kaynaklanıyor wp fazla ziyaretciyi taşıyamıyormu

8 ay önce #
  5. kullandığın eklentileri alabilir miyim..

8 ay önce #
  6. cmdavatar
    lightbox
    pagenavi
    wponline caunter
    sucbute comments
    rast gele yazı
    simple tags

sorun başlamadan önce enson simple tags kurmuştum gerci windows hostta bir sorun olmamıştı linuxa geçince başladı bu sorunlar

8 ay önce #
  7. host sahipleri windows hesaba geçmemde ısrar ediyor :D yine baltayı taşavurdum anlaşılan :(

8 ay önce #
  8. wponline caunter
    rast gele yazı bundan pek şüphe etmiyorum gerçi

Bunları kaldırıp bir süre denersen iyi olur bunlar database'den besleniyor..

sucbute comments bu ne yahu...

8 ay önce #
  9. sanmıyorum ama deneyeceğim burayabaktım ama pek ilişkilendiremedim
    birde hatalarda schema.php ve isstal.php dosyaları görünüyor acaba bunlarda sorunmu var ?

8 ay önce #
  10. bunun eklenti kaynaklı olduğunu buldum wordpress.org forumlarında.. eklentide sitemap eklentisi olduğunu söylemişler.. ben sizin hatalarınız gerçekten anlamakda zorluk çekiyorum =)

Çünkü hiç bir belge yok.. Verdiğiniz hata mesajlarına bakınca beceriksiz sunucu sahibipleri olarak adlandırıyorum.. Garip ama gerçek =)

Kullandığınız eklentileri herkes kullanıyor neden sizde oluyor ve neden seçtiğiniz sunucuda oluyor.. :S

Anlamış değilim.. Acaba başka bir nedeni var mı diye düşünüyorum ama baktığımızda sunucu kaynaklı olarak görünüyor özellikle ile ilk hata mesajı.. yani şu;

Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in

Sizin dikkatinizi buraya çekmişler ama bu ne kardeşim..

A link to the server could not be established in

Sonlandıramıyorsa neden sonlandıramadığınıda iletsinler o zaman ben olsam öyle sorardım belki sizde sormuşsunuzdur.. Bilemiyorum yani hocam.. Bir süre kritik eklentiler olmadan denemen gerekli bence..

Sonlandıramıyorsa dünya üzerinde bi sizde mi sonlandıramıyor :)

8 ay önce #
  11. mysql_get_server_info sunucu bilgisini veriyormuş.. sunucu bilgisini neden alamıyormuş acaba :) Şu dikkatinizi çektmimi

Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in

ne diyor ulaşamıyorum.. Allah allah =)

Valla kusura bakma ama gülüyorum sinirlerim de bozuk biraz da onun etkisi varr galiba..

Bu adamların sunucuları hatalı.. wordpress sanki boş bir database bulmuşda kurulma geçiyor gibi davranıyor.

Bunlar tamamen kişisel görüşümdür bağlayıcılığı bi tek beni bağlar benim fikrim bu.. İstersen öp kokla istersen at savur :P

8 ay önce #
  12. güleceksin tabiki abi hakkın ilk host windows bir sürü sorun oldu sona linux yapalım wp linux istiyor dediler ok dedim yaptılar dahada sorun oldu yeni hosta geçtim daha eskisinde 1 yıllık hesabım duruyor

yeni hostta eski sunucuda linuxa gectigimizdeki sorun oldu bu seferde yeni host windowsa geç diyor olmaz diyorum kalıcı bağlantı vs wp linux ile performanslı uyumlu vs diyorum windowsta bir deneyi diyorlar gülmek hakkınız bende gülyorum artık...

8 ay önce #
  13. birde ben ilk wp kurduğomda config.phpde ablo isimmini silmiştim hatta bi aralar surun olurmu diye sormuştum bir sorun olmamıştı ole kaldı suan veri tabanında tablo isimlerinin başında wp_ yok mesela normalde wp_option bende sadece option olarak geçiyor acaba bu durum linux sunucuda sorun çıkartırmı?

8 ay önce #
  14. Tablo ön eki bir daha wordpress kurarsanız karışmasın diye biliyorum.. İkinci yada aynı adlar ile başka bir script oluşturursa yanlışlık olmasın diye..

Sorun teşkil edeceğini fikrimce düşünmüyorum..

8 ay önce #
  15. ben yinede denedim yine aynı hatalar geldi config.php dosyasını düzenlemeyi unutmuşum :) düzenledim sonra simple tags ile alakalı bir hata verdi simple tagı ftpden sildim wp çalıştı fakat admin olarak giriş yapamadım yetkiniz yok dedi tekrar eski haline getirdim

Simple Tags devredışı bıraktım bakalım ne olacak

ekleme: dakika 1 gol 1 :) yine aynı hata :)

ekleme 2: rastgele yazı ve online caunteride devredışı bıraktım olmadı + dahada sapıtmaya başladı :) sürekli hatalar geliyor

8 ay önce #
  16. Yok ben pes ettim host windows sisteme geç diyor baştan kurulcak vs şimdi
    direct admin paneline girdim

Error connecting to MySQL: Too many connections

diyor
    phpmy admin

#1040 - Too many connections

diyor

bir wp macerasıda burada bitiyor onca masrafa emeğe yazık oluyor

8 ay önce #
  17. :( gerçekten senin adını çok üzüldüm elimizden keşke bir şey gelse.. yakupgovler'e bir danış onun database bilgisi sağlam belki yardımcı olabilir :(

Hocam yok sana söylüyorum bu adamların problemi.. eğer şöyle bir şey yapabilirsin.. bu adamların mysql tuttukları makinanın direk ip'sini wp-config.php dosyasına ekleyerek yapmayı deneyin birde.

8 ay önce #
  18. Yakup abiye mail attım :) hostumada soracağım IP olayın ama beklemediğim sonradan farkına vardığım bir sorun oldu gerçi benim dalğınlığıma geldi nasıl dikkat etmedim anlamadım :) host sitesinde kendi serverlerinden bahsediyordu bende dedim iyi anında müdahale ederler vs daha iyidir dedim

şuanki sorun için yazışmalarımızın birinde ftp yavaş demiştim cevapları linux sunucumuz yurtdışında ondan demişlerdi :) sonradan fark ettim yav sunucu bizde değilmiydi :D ilettim bu sorunuda bakalım ne olacak

8 ay önce #
  19. Yaaa ben diyorum işte sunucu problemi adamı wordpress'den soğutur bu tipler..

Bu adamlarda dandiklik sor bakalım windows sunucuları nerdeymiş bu zeki amcamların töbe töbee ya..

niobe sunucuları tek geçiyorum..

8 ay önce #
  20. Sunucu ProbLemin OLabiLir.
    Linux SunucuLarında Birden Çok WordPress vb. BLog Sistemi Kurdum. Hiçbiri Böyle Bir Sorun Wermedi.
    İzinLer'den DOLayi OLabiLir.

- EYLULTOPRAK Dediklerine KatıLıyorum:D -

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]

8 ay önce #
  21. sanırım web sayfalarında yazdıklarını unuttular :) cevapları widows sunucumuz burada linux yurtdışında vay be ne diyeyim çokta güvenmiştim

8 ay önce #
  22. o Zaman Kötü Durum:S SöyLedikLeri Sözde DurmaLari %100 GüveniLirLikLerini KendiLeri Söylüyor. Aksine Tutmuyor:S

8 ay önce #
  23. sunucu problemi olduğu anlaşıldığından konu durumun çözüldü olarak değiştiriyorum

8 ay önce #
  24. yeni sunucuya geçtim windows sunucu veri tabanı oluşturdum sql yedeğimi aktardım admin paneline girmek istedigimde aşşağıdaki hataları veriyor config.php doğru yapılandırıldı

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\Vhosts\320volt.com\httpdocs\wp-admin\includes\schema.php on line 6

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: A link to the server could not be established in C:\Vhosts\320volt.com\httpdocs\wp-admin\includes\schema.php on line 6

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Vhosts\320volt.com\httpdocs\wp-admin\includes\schema.php:6) in C:\Vhosts\320volt.com\httpdocs\wp-admin\install.php on line 17

8 ay önce #
  25. Sanırım hiçkimse sorunun mysql sürümünün eski olmasından kaynaklandığını anlayamamış :)

8 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.