arkadaslar elımdeki bir temanın türkçeleştirmesini yapana cok guzel bir domain hediye edecegim..
bana ulasmak için ***
arkadaslar elımdeki bir temanın türkçeleştirmesini yapana cok guzel bir domain hediye edecegim..
bana ulasmak için ***
Domainin adına bağlı :))
msn de goruselım
Ekledik Kardeş.Sen ilk olarak temanın linkini verseydin daha güzel olurdu..
Bazen diyorum ki:"İnsanlara karşılıksız iyilik yapmak aptallık, neden mi; çünkü kendileri çok dikkatsiz ve maddi imkanları ile herşeyi başarabileceklerini sanıyorlar"
Burada dilerseniz çevirebilirim demiştim, ama aynı bölüme açtığınız başlığı görmemişsiniz ve üstüne "domain hediye edecegim" demişsiniz. Karşılıksız yapanlarda veya karşılık vermek isteyenlerde bir sorun var. Utanç verici ve yazık. WP-TR Forum yakında alış-veriş merkezine dönecek...(Bu 2 oldu)
#asici gel ben sana 10 tane domain vereyim, ama karşılık bekleme. burda herkes karşılıksız yardım ediyor birbirine. anlamıyorum bizim türk insanımız ne zaman kadar böyle rüşvetle işini götürecek? avrupa birliğine giriyoruz. LÜTFEN.!!!
ya arkadaslar lütfen bana edebiyat yapmayın. ben edebiyat bölümü ögrencisi olarak size edebiyatın alasını yaparım. ben yapan kişiye hediye olarak domain vereceğimi soyluyorum siz nelerden bahsediyorsunuz..
işinize gelmiyorsa yapmayım hocam. ben sizi kulaklarınızdan tutarak illa yapacaksınız demiyorum ki.
bırakın Allah aşkına iyi insanı oynamayı...
avrupa birliğine giriyoruz. LÜTFEN.!!! diyen arkadasa da bir cevabım var.. sen hiç avrupa ülkesine gittin mi. oradaki yaşam biçimini gördün mü?
msn e eklersen beni sana video yollayayım kendi cektiğim videoları..
tamam senin edebiyatın sana kalsın. çektiğin videoda domaininde senin olsun. forum yönetimi lütfen konuya müdahale ediniz.
sadece sana gulup geciyorum. anladıgım kadarıyla lise dönemindesin. senden iyi bir avukat olur..
hı yukarıdaki sözünü yedirmek istiyorum sana.. ver 10 domaini bana... klavyeden yazmak kolay.. ver 10 domaini bende diyeyim ki bu cocuk, harbi delikanlıymıs diyim.(domainleri vermemek için bahane uyduracaksan cvp yazma)
Yönetimden ricam ''Domain'' bölümü açılsın. Domainler havada uçuşuyor. Belki orada paylaşılır.
domain bölümü açılmasın Wordpress-tr.com/Market bölümü açılsınki alış veriş yapılsın
10 ytl'lik domaine tema tükçeleştirme. 5dkda bir domain. ben bunca zamandır boşuna türkçeleştirip bedava türkçeleştirilmiş tema dağıtıyormuşum....
* şu an temanın adresini verseydiniz 10 kişi türkçeleştirip göndermişti bile. Rica etmek daha mantıklı bu gibi durumlarda. Bir temanın türkçeleştirilmesi toplasan 5dk sürüyor. Bunun için okkalı başlıklar açıp domain verecem diyince sanki işçi pazarında adam seçiyormuşsun bizde işçi durumuna düşüyoruz.
* Benden tavsiye, bu gibi başlıklar açılması (domain hediye - host sponsoru olacam - bedava temaynın arkasına bir resim koyup temamı satıyorum) yada var olan çözümlenmiş bir sorunun tekrar tekrar soran arama zahmetinde bulunmayıp bizi eşek yerine koyan kullanıcıların açtıkları konuya - başlığa cevap verilmemesi - hatta bilen yok mu? diyede 2.mesajı çaksada cevap verilmemesini öneriyorum. Bu sayede bilginin ön plana - araştırmanın ön plana çıktığı bir ortam oluşturulmuş olur.
- Forumda mail adresi vermek yasaktı bildiğim kadarıyla...
heytbecom hocam sen de haklısın.. ama ben emeğin karsılıgı olarak kucuk bir hediye vermeyi taahhut ettim. msn e beni ekleyen kişiye yapsan da yapmasan da verecem sana dedim domaini.. istemediği halde ben ısrar ederek ona verdim domaini.host işinden vs anlamadıgını soyledi..o konuda da yardımcı olacagımı soyledim.. peki bunları ben neden yapıyorum. arkadas iyiniyetli oldugu için.
gercekkartal adlı arkadas ise ne yapıyor? klavye delikanlılıgı.. avrupanın adını duymus sadece bana caka satıyor. hadı versene 10 tane domaini. göster delikanlılıgını.
size haksızsınız demiyorum ama lütfen yazdıklarınız ile yaptıklarınız çelişmesin.(ör: gercekkartal) sözüm meclisten dışarı tabi. gercekten özü sözü bir insanlar da var ama olmayanlar da coook fazla..
neyse konu kilitlenebilir. hem sorun çözüme kavustu hem de konu başka yönlere kaydı..
10 tane domaini bekliyorum sanal delikanlı ;)
Sanki tüm yazdıklarım sana söylemiş gibi duruyor ama genel başlıklar hitaben de yazdım. Bu tür başlıklar siz her ne kadar iyi niyetli yaklaşsanızda - sonuçta yazı olduğu için her okuyan farklı yorumlayabiliyor.
- Sadece ben kolay yolları söylüyorum arkadaşlara:
- rica edilebilir.
yada
temamın türkçeleştirilmesini istiyorum adresim bu türkçeleştirmek isteyenler bana ulaşsın diyebilirler...
* Bu forumdan hiç eli boş dönen görmedim. neredeyse tüm sorunlar çözülüp - sorununun bu kadar kısa sürede çözüldüğüne sevinenler var.
- Bu yollardan birini seçilmesi daha iyi olur. Bundan sonra iki yönlü düşünüp - karşılıklı olarak kimseyi kırmadan istek - sorun - çözümlerimizi paylaşalım.
* Temanız türkçeleştilmiş - domaini hediye etmişsiniz. Güle güle kullanın temanızı..
heytbecom güzel bir açıklamaydı.
ASiCi hayırlı olsun teman.
- başlığa cevap verilmemesi - hatta bilen yok mu? diyede 2.mesajı çaksada cevap verilmemesini öneriyorum.
Kendi adıma şunu diyorum ben bundan sonra böyle yapağım.. Ama şöyle bir durum var.. arama kutusu adam akıllı malesef çalışmıyor.. çalışsa bunu uygulaya biliriz.. ama insanlarda bi yönden haklı.. ben bile arayıp bazen konuyu zor buluyorsam hiç bilmeyen bir adama inanın burdan arayın demek bazen koyuyor.. bu arama ve etiket sisteminin önemini şurda dile getirdim hasan'da yeni gelişmeler olacak dedi bekliyoruz..
Bunların yanında şunu yapanlarda var konu açarken açtığı başlığı arama kutusuna yazsa zaten konu açmadan çözecek ve dahası zaman kaybetmeyecek..
Artı olarak burda bu konuyu okuyan herkese şunu söylemek istiyorum..
Burası wordpress türkiye yardım forumu ücretsiz bir scripttin ücretsiz yardımlaşma forumu.. Burdaki herhangi birine yaptığı iş yüzünden seviniyorsanız bunu bir başlık ile açıp bunu yapacağım bunu yapana demek çok mantıksız.. Bir gönül almak isterseniz burda herkesin bir sitesi var ordan bir şekilde ulaşılabilir.. İletişim bölümüne hocam bunu yaptın bana bende sana bunu hediye etmek istiyorum denir..
Bu nokta da şunu söylemek istiyorum.. Bu forumda yaklaşık 9 ay kadardır burdayım.. Bir çok insana yardım ettim.. Bir karşılık beklemedim.. Halada yardım ediyorum benim profilime bakıp isteyen göre bilir..
Burası ücretsiz bir yer bir armağan da bu şekilde kimseye verilemez. Gidersin özelden ulaşırsın.. Bu konu başlığın da bütün cümlelerine hak verip onayladığım heytbecom var.. Heytttbe işte bu..
Bu noktada konuyu şuraya getirmek istiyorum.. Forumumuzun müdavimleri, yönetim ve diğer kişiler.. Bu forumda bunu görmemek için neler yapılmalı bir beyin fırtasını oluşturmaya var mısınız.. Varsanı başlayalım..
ben edebiyat bölümü ögrencisi olarak size edebiyatın alasını yaparım.
Söylemeden yapamadım.. Daha dikkatli bir yazım şekli ve üslüp kullanmanız size yakışan bir durum olacakdır öyle ise.. Ben edebiyat öğrencisi değilim ama yapabiliyorum.. Elimden geldiğince de dikkatli olmaya çalışıyorum sizin daha hassas olmanızı beklerdim aslında..
Bu konu yeni mesajlara kapalı.