WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Sayfalanmış Yorumları Kaldırmak istiyorum

(5 mesaj(lar))
  • 10 ay önce Limp tarafından başlatıldı
  • Limp tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Limp
    Üye

Merhaba arkadaşlar,sorunu tam anlayabilmeniz için uzun bir şekilde yazdım.Cevalarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Bundan 1 hafta önce yorumları sayfalama eklentisi kurmuştum.Google bu sayfalanan yorumları indexlemiş.Şimdi ise ben bu eklentiyi kaldırmak ve indexlenmiş olan sayfaları silmek istiyorum.Eklentiyi kaldırdığım halde indexlenmiş olan yorum sayfları " 404 sayfa bulunamadı" hatası vermiyor.
    Benim amacım bu yeni indexlenmiş sayfaların 404 hatasını vermesini sağlamak.
    Eklentiyi kullanmayanlar için eklentideki sayfa yapıları şu şekilde oluyor.
    www.site.com/?p=54&cp=2 buradaki p yorumların yazıldığı başlığın numarasını, cp ise sayfalanmış olan yorumlardan kaçıncı sayfada olduğunu gösteriyor.
    İşin garibi cp numarasını 1000 bile yapsam yine 54 numaralı konuya gidiyor.

10 ay önce #
  2. Düzeltemezsiniz malesef.. Eklentinin bu özelliğinden dolayı bende vazgeçtim ondan.. cp kodu artık yok.. 54 wordpress'deki yazının id numarası...

Sorunuzu umarım doğru anladım.. İndexlenmiş sayfaları silmek biraz zaman alır google müdahale edemezsiniz ama google webmaster ile çıkarmak istediğiniz linkleri bildirince daha hızlı çıkıyor sanırım.. Bir bakın google amcaya bir sorun derim.

10 ay önce #
  3. teman klasörüne 404.php dosyası ekle içinede sayfa bulunamadı yaz...
    - Bulunamayan yada yanlış girilen her şeyde 404 sayfası çıkar.

- Şİmdi bi şeyler hazırlıyorum ve bu yorumları sayfalama eklentisi kullanacaktım acaba neden vazgeçtiniz?

10 ay önce #
  4. Fazladan index yapıyor google amca.. çift içerik yapıyor kısaca.. :S Çünkü onuda bir link olarak görüp orayı da indexliyor.. buna bir çözüm buluna bilir , engellene bilir tabi ama kullanmadım uğraşmadım.. en güzeli sanırım dmry.net gibi bir yorum script uygulamasını faliyete geçirmek..

10 ay önce #
  5. Limp
    Üye

Eylül sorunumu doğru anladın.WM tools tan kaldırmaya çalıştım ama google reddetti isteği."Ancak hata alan sayfalar kaldırılabilir" diyor.
    heytbecom;zaten 404.php adlı sayfa var fakat sorun bu verdiğim linkin o sayfaya yönlenmemesi :(
    Kaldırmak istememdeki neden ise:Bizzat kendim denedim ve test ettim.Bu eklenti sitenizi SEO konusunda kötü etkiliyor.Bunun nedeni ise eğer yorumları sayfalamak istediğiniz sayfadan yüzlerce yorum varsa.Dolayısıla onlarca yorum sayfası oluşuyor.
    Yüzlerce farklı linkin aynı safyaya gitmesinede google iyi bakmıyor.
    Ben yandım siz yanmayın :)

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.