WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

wordpress-tr-2.3.1 te mail smtp sorunu

(6 posts)
  • 5 ay önce canavartepe tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. Arkadaşlar ben sitemde wordpress-tr-2.3.1 sürümünü kullanıyorum hostum mail fonksiyonunu servidışı bırakmış başka bir hosttada baya bi zman geçemioorum kısaca kimse siteme kayıt olamıyor mail gitmediğiniden bir kaç yerde bu sorun için eklentiler wardı swift-smtp,wp-mail-smtp,Cimy_Swift_SMTP,Xpertmail bu eklentileri kurdum teker teker denedim ama nafile belkide eski sürümler içindi bunlar gmail için bunları kullanamadım dökümandaki gibi smtp.gmail.com tls ad şidre herşey doğru ama çalışmıyor..ve sonunda bu hatayı veriyor

Fatal error:
    Uncaught Error of type [swift_connectionexception] with message [The SMTP connection failed to start [tls://smtp.gmail.com:465]: fsockopen returned Error Number and Error String '']
    @0 require_once() in /home/www/komixin.net/wp-admin/options-general.php on line 2
    @1 do_action() in /home/www/komixin.net/wp-admin/admin.php on line 49
    @2 call_user_func_array() in /home/www/komixin.net/wp-includes/plugin.php on line 164
    @3 st_smtp_options_page() in on line
    @4 wp_mail() in /home/www/komixin.net/wp-content/plugins/Cimy_Swift_SMTP/cimy_swift_smtp.php on line 179

in /home/www/komixin.net/wp-content/plugins/Cimy_Swift_SMTP/Swift/php4/lib/Swift/Errors.php on line 99

söyliyeceğim wordpress-tr-2.3.1 için gmail smtp kullanbileceğim bir mail eklentisi istiyorum baya aradım bulamadım...acil yardımları bekiyorum
    eğer kodlardan bi oynama yapılcaksa onlarıda bekliourum lütfen yardım acilll

Tarih: 5 ay #
  2. swift-smtp 0.94b sürümü

bu çalışır diye düşünüyorum.. ayrıcı diğer smtp eklentilerini etkinsizleştirip deniyorsunuz umarım.. yani 3'ü açıkken kullanamazsınız hatırlatmak istedim..

3. tabii hepsi aynı anda açık olmuyor biri çalışırken biri etkisizleştirilmiş halde oluyor hepsini böyle teker teker denedim şimdin bu verdiğini denicem umarım çalışır

4. kardeşim baktımda senin verdiğni de bende warmış onu da denemişim önceden oda olmuuyor

5. eylül toprak verdiğin plugini daha önce de denemiştim ama çalışmıyor en üste verdiğim hata kodları çıkıyor karşıma hep

6. fsockopen returned Error Number and Error String hatasını hostu aldığınız kuruma bildirin..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.