Arkadaşlar ben sitemde wordpress-tr-2.3.1 sürümünü kullanıyorum hostum mail fonksiyonunu servidışı bırakmış başka bir hosttada baya bi zman geçemioorum kısaca kimse siteme kayıt olamıyor mail gitmediğiniden bir kaç yerde bu sorun için eklentiler wardı swift-smtp,wp-mail-smtp,Cimy_Swift_SMTP,Xpertmail bu eklentileri kurdum teker teker denedim ama nafile belkide eski sürümler içindi bunlar gmail için bunları kullanamadım dökümandaki gibi smtp.gmail.com tls ad şidre herşey doğru ama çalışmıyor..ve sonunda bu hatayı veriyor
Fatal error:
Uncaught Error of type [swift_connectionexception] with message [The SMTP connection failed to start [tls://smtp.gmail.com:465]: fsockopen returned Error Number and Error String '']
@0 require_once() in /home/www/komixin.net/wp-admin/options-general.php on line 2
@1 do_action() in /home/www/komixin.net/wp-admin/admin.php on line 49
@2 call_user_func_array() in /home/www/komixin.net/wp-includes/plugin.php on line 164
@3 st_smtp_options_page() in on line
@4 wp_mail() in /home/www/komixin.net/wp-content/plugins/Cimy_Swift_SMTP/cimy_swift_smtp.php on line 179
in /home/www/komixin.net/wp-content/plugins/Cimy_Swift_SMTP/Swift/php4/lib/Swift/Errors.php on line 99
söyliyeceğim wordpress-tr-2.3.1 için gmail smtp kullanbileceğim bir mail eklentisi istiyorum baya aradım bulamadım...acil yardımları bekiyorum
eğer kodlardan bi oynama yapılcaksa onlarıda bekliourum lütfen yardım acilll
çözülmüş