WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yorum ve ana sayfa hakkında

(5 mesaj(lar))
  • 8 ay önce freefall tarafından başlatıldı
  • freefall tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. freefall
    Üye

Merhaba
    benim sorularım şunlar
    -yorum kısmında website kısmını nasıl kaldırabilirim? kodlardan hangi kısım?
    -anasayfamda her eklediğim yazı çıkıyor. Ben anasayfamı manuel olarak ayarlamak istiyorum. Yani son eklediğim yazılar anasayfada çıkmasın, benim ayarladığım şekilde anasayfa sabit olsun.
    şimdiden teşekkürler

8 ay önce #
  2. Ana sayfada bazı yazıları sabitlemek için.

http://lesterchan.net/portfolio/programming.php adresinde wp-stick. Sıralama yaptırmanız pek mümkün değil ama sabitleye bilirsiniz.. En azından isteğinize göre değil ama sabitler.. Alfebit yada tarih sırası ile sıralama yapıyor wordpress bildiğim kadarı ile. Hali hazırda sadece tarih temelli sıralama yapar. Ama bir kaç kod ile alfebedik falan sıralıyormuş..

Web site bölümü de.. tema kodları ile ilgi $comment_author_url; bunu bulup kaldırmanız gerekli..

8 ay önce #
  3. freefall
    Üye

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Ancak sabitlemeden kastım mevcut yazılar için değildi. Kendim bir anasayfa oluşturmak istiyorum ve son eklediğim yazılar anasayfada gözükmesin, sadece benim oluşturduğum o sayfa anasayfada gözüksün. Wordpress'in sayfalar sekmesinden yapmaya çalıştım ama olmadı.

8 ay önce #
  4. admin panel > görünüm > tema editörü > yorumlar veya comments'e tıkla

l
    bunu kaldırmak işine yaracaktır sanırım, ben şimdi denedim senin istediğin gibi oldu.

diğer sorunun cevabı ise burda

8 ay önce #
  5. freefall
    Üye

Tamam hemen yapıyorum, ilginiz için teşekkür ederim. :)

8 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.