WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kategorileri Alt Sayfada Göstermek

(6 mesaj(lar))
  • 7 ay önce fuzuli tarafından başlatıldı
  • gercekkartal tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba arkadaşlar, forumda bayağı araştırdım buradaki konu da dahil olmak üzere birçok konuyu takip ettim ancak istediğimi bulamadım. Benim yapmak istediğim:

Bir üst kategori oluşturmak örneğin Edebiyat kategorisi. Bu sayfaya tıklanınca bu sayfanın alt kategorilerinin (Divan Edebiyatı, Halk Edebiyatı, Tanzimat Edebiyatı, Cumhuriyet Dönemi Edebiyatı...) sıralanmasını istiyorum. Forumdaki diğer konular tekil yazı ve sayfa sıralaması içindi. Ama karetorileri sırayalayack bir eklenti ya da kod var mı? Teşekkürler...

7 ay önce #
  2. admin panelden yönet kısmına oradan kategorilere geleceksiniz. kategori ekle bölümü var, ordan bir kategori ekleyerek bağlı olunan kategori seçeneğiden bir alt kategori ekleyebilirsiniz. anladığım kadarıyla aradığınız bu.

7 ay önce #
  3. ilgin için teşekkürler evet bunu yaptım ama yani ben sayfa olarak diyorum. Örneğin Edebiyat kategorisinin linkine tıklanınca alt sayfada yazılar ya da sayfalar değil alt kategoriler çıksın istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

7 ay önce #
  4. benim anlattığım direk kategorileri görürsün ama yine alt kategori olarak tanımlanır.

7 ay önce #
  5. işte ben alt kategorilerin "Edebiyat" kategorisi sayfasında olmasını istiyorum. Yani Edebiyat linkine tıklanınca sadece ona ait alt kategoriler çıksın istiyorum sayfada.

7 ay önce #
  6. dediğini anladım, umarım aradığın eklentiyi bulursun. google amcamıza sordun mu? eklenti kaynağı olan siteler var.

7 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.