WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Özel Mesaj Eklentisi

(10 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce wog tarafından başlatıldı
  • ezginurakca tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Eklentinin orjinal adresi : Screenshot ve ingilizcesi mevcut

Burdan inceleyebilirsiniz!

Bu eklenti sayesinde kullancılarınız kendi aralarında ve sizinle mesajlaşabilirler... Tıpkı forumlarda olduğu gibi...

Türkçe hali için tıklayın;

buyrunuz

1 yıl önce #
  2. Elinize sağlık, eklentinin içine kurulumu anlatan Türkçe belge eklemeniz de çok güzel olmuş. :)

1 yıl önce #
  3. Eklentiyi etkinleştirdikten sonra Türkçe Karakter sorunu oluşuyor. Etkinsizleştirince tekrar normale dönüyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz?

1 yıl önce #
  4. ben bende meydana gelen türkçe karakter sorununu tabloların collation'larını latin_swedish ten utf8 e çevirerek düzelttim... kurulumda da elimden geldiğince belirttim. yaptığım bi hata varsa belki adminler düzeltebilir ben bu şekilde sorunsuz çalıştırabiliyorum...

1 yıl önce #
  5. Kurulum dosyasında orayı görmemişim. bir bakayım. Teşekkür ederim

Edit: np_ ile başlayan deimşsin. o pn_ mi? np_ ile başlayan yok çünkü.

1 yıl önce #
  6. pn_folders ve pn_notes dosyalarının collactionlarını dediğin gibi utf8_general_ci ye çevirdim. Ama sorun hala devam ediyor. Acaba yanlış mı çevirdim. Şöyle yaptım.

veri tabanını açtım. yan taraftan pn_folders ı seçtim. Sonra İşlemlere tıkladım ve açılan yerden collactionu utf8_general_ci yaptım. Aynı şekilde pn_notes i de çevirdim

1 yıl önce #
  7. pn_folders 'ın altındaki names, pn_notes altindaki subject, note_text, read_status , save_status bunların collationlarını utf8_general_ci yapmayı denermisin... olmazsa tekrar buraya gel dosyalarin ansi ve utf8'de kodlanmış iki halini vereyim sorun bundan kaynaklanıyor da olabilir...

bir de bunu incelersen iyi olur...
    http://www.huseyinunal.net/wordpress-mysql-turkce-karakter-problemi.htm

1 yıl önce #
  8. paryosa
    Üye

eklentinin türkçe linki verilmiş lakin sorun var. el atılırsa sevinirim. nasıl kurulacagını da anlayabilmiş degilim...

1 yıl önce #
  9. sonysinger
    Üye

Arkadaşlar eklentinin Türkçe versiyonunu tekrar verebilir misiniz?
    Acilen lazım.

1 yıl önce #
  10. ezginurakca
    Üye

arkadaşlar bu eklentiyi nereden bulabilirm. türkçesi lazım ama sanırım silinmiş bişey olmuş. download linkini verebilirmisiniz

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.