Eklentinin orjinal adresi : Screenshot ve ingilizcesi mevcut
Burdan inceleyebilirsiniz!
Bu eklenti sayesinde kullancılarınız kendi aralarında ve sizinle mesajlaşabilirler... Tıpkı forumlarda olduğu gibi...
Türkçe hali için tıklayın;
Eklentinin orjinal adresi : Screenshot ve ingilizcesi mevcut
Burdan inceleyebilirsiniz!
Bu eklenti sayesinde kullancılarınız kendi aralarında ve sizinle mesajlaşabilirler... Tıpkı forumlarda olduğu gibi...
Türkçe hali için tıklayın;
Elinize sağlık, eklentinin içine kurulumu anlatan Türkçe belge eklemeniz de çok güzel olmuş. :)
Eklentiyi etkinleştirdikten sonra Türkçe Karakter sorunu oluşuyor. Etkinsizleştirince tekrar normale dönüyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
ben bende meydana gelen türkçe karakter sorununu tabloların collation'larını latin_swedish ten utf8 e çevirerek düzelttim... kurulumda da elimden geldiğince belirttim. yaptığım bi hata varsa belki adminler düzeltebilir ben bu şekilde sorunsuz çalıştırabiliyorum...
Kurulum dosyasında orayı görmemişim. bir bakayım. Teşekkür ederim
Edit: np_ ile başlayan deimşsin. o pn_ mi? np_ ile başlayan yok çünkü.
pn_folders ve pn_notes dosyalarının collactionlarını dediğin gibi utf8_general_ci ye çevirdim. Ama sorun hala devam ediyor. Acaba yanlış mı çevirdim. Şöyle yaptım.
veri tabanını açtım. yan taraftan pn_folders ı seçtim. Sonra İşlemlere tıkladım ve açılan yerden collactionu utf8_general_ci yaptım. Aynı şekilde pn_notes i de çevirdim
pn_folders 'ın altındaki names, pn_notes altindaki subject, note_text, read_status , save_status bunların collationlarını utf8_general_ci yapmayı denermisin... olmazsa tekrar buraya gel dosyalarin ansi ve utf8'de kodlanmış iki halini vereyim sorun bundan kaynaklanıyor da olabilir...
bir de bunu incelersen iyi olur...
http://www.huseyinunal.net/wordpress-mysql-turkce-karakter-problemi.htm
eklentinin türkçe linki verilmiş lakin sorun var. el atılırsa sevinirim. nasıl kurulacagını da anlayabilmiş degilim...
Arkadaşlar eklentinin Türkçe versiyonunu tekrar verebilir misiniz?
Acilen lazım.
arkadaşlar bu eklentiyi nereden bulabilirm. türkçesi lazım ama sanırım silinmiş bişey olmuş. download linkini verebilirmisiniz
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.