İyi günler arkadaşalar www.indirmeden-izle.com adresimde wordpress kurulu fakat wp-admin dizini görüntülenip çalısırken site içerigi gözükmemektedir..
wp-admin 'in görüntülye biliyorum fakat ana sayfam açılmıyor.
İyi günler arkadaşalar www.indirmeden-izle.com adresimde wordpress kurulu fakat wp-admin dizini görüntülenip çalısırken site içerigi gözükmemektedir..
wp-admin 'in görüntülye biliyorum fakat ana sayfam açılmıyor.
Tercihler bölümünden site ve blog adresi kısmını kontrol et ve bir de en son hangi değişiklikleri yaptın onu söylersen bizim de bir fikir edinme fısatımız olur.
Büyük ihtimal temayı bozdunuz yada eklenti uyumsuzluğu.. Yada chmodlar ile oynanmış olabilir.. Hem temanın hemde kök dizinin içindeki.. Hiç bir şey yapamazsak wordpress dosyalarını ve temayı tekrar yükleyin derim.
@fuzuli
pek bi değişiklik yapmadım :S yaptıgımd eğişiklikler sub domaindede kullandım onlarda sorun yok :S
@eylultoprak
eklentilere bir bakayım .. b kaçtane benzer eklenti ekledim ona bi göz atayım.. deniyeyim ben bu sırada..
[!] ilginiz için çok teşekkür ederim..
Evet bence ilk yapman gereken default temayı seçmen eğer o zaman da görüntülenmiyorsa tüm eklentileri etkisizleştir daha da olmuyorsa wp dosyalarında bir sorun var EylülToprak'ın dediği gibi dosya ve klasör izinlerini kontrol et.
@fuzuli
yalnız bir sorun var wp-admin de index.php , edit.php görüntülürken aynı beyaz ekrana themes.php,plugins.php gibi yerlerdede karşılaşıyor, oralarada ulaşamıyorum..eklentilerin wp-admini ekleme olasılıgı varmı.:S
default tema da seçemiyorum themes.php ulasım yok:S
O zaman aklıma gelen şu: ftp yedeğini ve DB yedeğini al. Sonra tüm dosyaları sil ve tekrar kur. Şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor.
dedigin gibi kullandıgım temayı ftpden sildigimde site default ta sorunsuz çalıstı..
temada sorun olusmus demekki ama nasıl :S
wp-content içindeki plugins klasorun adını değiştirin butun eklentiler etkinsizleşecekdir.. Themes klasörün içindeki suan kullandığız temayı silin default temaya dönecekdir.. default yüklü olsun..
Son yapılan değişiklikleri geri alın
öncelikle ikinizede teşekkür ederim.
açık söylemek gerekirse hatayı anlamadım ama sorun gitti :)
belki başına gelen olur ne yaptıgımı anlatayım ;)
1-)eklentileri ftp den sildim
2-)kullanılan temayı yedek alıp ftp en sildim ( oto. default temasına geçti [ çalıstı ] )
3-)temanın üzerindeki eklnti çalısma kodlarını sildim..
..ve çalıstı :S
eklenti neydi derseniz..
sayfa sayaçtı ama ben mi bişi yaptım bilmiyorum..kolay gelsin
teşekkürler [.]
sayfa sayaçtı
mysql'den tabloları onar dersen düzelme ihtimali çok yüksek birde eklenti ayarlarını kontrol etmeni tavsiye ederim..
hiç bir değişiklik yapmama ragmen bugun gene bembeyaz :S
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.