WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

ana sayfam boş çıkıyor

(12 mesaj(lar))
  • 8 ay önce Mikubaru tarafından başlatıldı
  • Mikubaru tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. İyi günler arkadaşalar www.indirmeden-izle.com adresimde wordpress kurulu fakat wp-admin dizini görüntülenip çalısırken site içerigi gözükmemektedir..

wp-admin 'in görüntülye biliyorum fakat ana sayfam açılmıyor.

Yönetici notu: Yardım vb gibi ifadeleri hoş karşılamıyoruz zaten bilgisi olan arkadaşlar cevaplamaya çalışıyorlar. Dikkat ederseniz sevinirim. Zaten wordpress yardım forumlarındayız. Başlığı ve yazının içeriğini düzenliyorum.. [eylültoprak]

8 ay önce #
  2. Tercihler bölümünden site ve blog adresi kısmını kontrol et ve bir de en son hangi değişiklikleri yaptın onu söylersen bizim de bir fikir edinme fısatımız olur.

8 ay önce #
  3. Büyük ihtimal temayı bozdunuz yada eklenti uyumsuzluğu.. Yada chmodlar ile oynanmış olabilir.. Hem temanın hemde kök dizinin içindeki.. Hiç bir şey yapamazsak wordpress dosyalarını ve temayı tekrar yükleyin derim.

8 ay önce #
  4. @fuzuli
    pek bi değişiklik yapmadım :S yaptıgımd eğişiklikler sub domaindede kullandım onlarda sorun yok :S

@eylultoprak
    eklentilere bir bakayım .. b kaçtane benzer eklenti ekledim ona bi göz atayım.. deniyeyim ben bu sırada..

[!] ilginiz için çok teşekkür ederim..

8 ay önce #
  5. Evet bence ilk yapman gereken default temayı seçmen eğer o zaman da görüntülenmiyorsa tüm eklentileri etkisizleştir daha da olmuyorsa wp dosyalarında bir sorun var EylülToprak'ın dediği gibi dosya ve klasör izinlerini kontrol et.

8 ay önce #
  6. @fuzuli
    yalnız bir sorun var wp-admin de index.php , edit.php görüntülürken aynı beyaz ekrana themes.php,plugins.php gibi yerlerdede karşılaşıyor, oralarada ulaşamıyorum..eklentilerin wp-admini ekleme olasılıgı varmı.:S

default tema da seçemiyorum themes.php ulasım yok:S

8 ay önce #
  7. O zaman aklıma gelen şu: ftp yedeğini ve DB yedeğini al. Sonra tüm dosyaları sil ve tekrar kur. Şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor.

8 ay önce #
  8. dedigin gibi kullandıgım temayı ftpden sildigimde site default ta sorunsuz çalıstı..

temada sorun olusmus demekki ama nasıl :S

8 ay önce #
  9. wp-content içindeki plugins klasorun adını değiştirin butun eklentiler etkinsizleşecekdir.. Themes klasörün içindeki suan kullandığız temayı silin default temaya dönecekdir.. default yüklü olsun..

Son yapılan değişiklikleri geri alın

8 ay önce #
  10. öncelikle ikinizede teşekkür ederim.

açık söylemek gerekirse hatayı anlamadım ama sorun gitti :)

belki başına gelen olur ne yaptıgımı anlatayım ;)

1-)eklentileri ftp den sildim
    2-)kullanılan temayı yedek alıp ftp en sildim ( oto. default temasına geçti [ çalıstı ] )
    3-)temanın üzerindeki eklnti çalısma kodlarını sildim..
    ..ve çalıstı :S

eklenti neydi derseniz..
    sayfa sayaçtı ama ben mi bişi yaptım bilmiyorum..kolay gelsin
    teşekkürler [.]

8 ay önce #
  11. sayfa sayaçtı

mysql'den tabloları onar dersen düzelme ihtimali çok yüksek birde eklenti ayarlarını kontrol etmeni tavsiye ederim..

8 ay önce #
  12. hiç bir değişiklik yapmama ragmen bugun gene bembeyaz :S

8 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.