Yeni editörlerimiz Heytbecom, Eylultoprak ve Canarkadaş (Reis) bu üç arkadaşımızı tebrik eder yeni görevlerinde başarılar dilerim
blog yazarları toplantısında erayla yani cisday.org la son zamanlarda neden http://www.wordpress-tr.com/forum da yöneticileri göremiyoruz artık forum aldı başını gidiyor kımseler ilgilenmiyor diye bir şikayette bulunmuştum oda bana konuyla ilgilendiklerini onlarında bu konu hakkında Bir kaç kişi düşündüklerini söylemişti ve nihayet bu forumla ilgilenecek arkadaşlarımız seçmişler tekrar başarılar
WordPress Türkiye Forumları » WordPress Türkiye
yeni editörlerimiz heytbecom, eylultoprak ve canarkadaş
(23 posts)-
Tarih: 3 ay #
-
Teşekkürler @mavinefes..
Tarih: 3 ay # -
Teşekkür ederim mevinefes.
- Destek sitesini kuranlar ve en büyük önem olan Türkçe içeriği sunan kişilere karşı benimde küçük bir yardımım dokunmasını istedim. Seve seve - hem birşeyler öğrenmek hemde bildiğimiz konularda dilimizin döndüğünce yardımcı olmak için elimden geleni yapıyorum. 1 yılı geçti uye olalı, 1yıl önce sadece < a href i bilirken şimdi hayalimdeki temaları - istediğim değişiklikleri bu forum sayesinde yapabiliyorum - öğrenmeyede devam ediyorum.
- Site ve forum uzun yıllar bizlere hizmet etmeye devam etsin. Güzel - doğru şeyler her zaman kısa süreli olur ama bunun uzun süreli olmasını canı gönülden istiyorum.
Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun duygusal yorumlar yazmak yasak [eylültoprak] :)Tarih: 3 ay # -
Lütfen forum kurallarımızı okuyun duygusal yorumlar yazmak yasak :)
Bir arada tanışalım.. Uzaktan uzağa olmuyor =)
Tebrik ediyorum arkadaşlar, inşallah bu forum için daha iyisi en güzeli olur. Sizleri şahsen tanımasamda birçok konuda isteyenlere bu forum üzerinden Wordpress sorunlarında destek veriyorsunuz. Forum için iyi bir kazanç diye düşünüyorum.
Allah başarılarınızı daim etsin.
Güzel bir ekip olmuş. Başarılı olacağınıza inanıyorum ki zaten öylesiniz.
Gerçekten de yazılarından çok yararlandığım üç isim, hayırlı olsun.
Özellikle eylültoprak ın toplu mail eklentisi için harcadığı eforu unutmam mümkün değil. canarkadasın hazırladığı eklenti listesinden de çokça faydalandım. heytbecom un özellikle eklenti ve tema düzenlenmesi konusundaki açıklamaları ile aydınlandım. Kendilerine bir kez daha teşekkür edeyim.Tarih: 3 ay # -
@sonysinger Yine olsa yine yaparım hiç problem değil.. Pişman değilim :)
Forumun muzipi seçiyorum bu akşam kendimi..
@KnbykL Başarılıyız görecelide olsa ;)
@webthese amin Türkiyede de milyonlar wordpress kullansın :)
@eylultoprak kendime de teşekkür ederim.. :)
Yazışmalığa, vatana, millete hayırlı olsun... :)
Bence bu editörlerin daha yiyicek bi kaç fırın ekmeğe ihtiyacı var.
Yönetici notu: Üyenin e-posta ile isteği üzerine üyeliği iptal edilmiştir. Bundan sonraki gereksiz tartışma yaratan mesajlarını siliyorum. [Hasan]Tarih: 3 ay # -
hayirli olsun:)
Hayırlı olsun sağolsunlar bir çok sorunumuzu çözdüler
Forumda son zamanlarda sorunlara en çok çözüm getiren arkadaşlardı zaten. Başarılarının devamını diliyorum.
Çok iyi olmuş arkadaşlar. Hayırlı uğurlu olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Hayırlı olsun :)
Tam isabet :)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Diğer editör arkadaşların adına da hepinize teşekkür ederiz..
Onlarda ayrı ayrı teşekkür edeceklerdir.. =)
Yeni editör arkadaşlarımı tebrik ederim. sadece eylultoprak'ın editör eklendiğini görmüştüm tebriklerimi iletmiştim. canarkadaş ve hetybecom'u fark etmemiştim onlarıda tebrik edeyim bari :) umarım çok başarılı olursunuz ki zaten öyle yardımlarını hiç esirgemiyorlar hep birlikte daha iyiye.
hayırlı olsun, tebrikler! umarım forumda son yazdığım sorunuma da cevap bulurlar :p
Tarih: 3 ay #
Cevapla »
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil