Bende herkese teşekkür ederim, bu forumda defalarca yazdım ben acemiyim öğrenmeye çalışıyorum, arama butonunu çok kullanarak, okuyarak elimden geleni yapıyorum, halen kendimi editör adayı olarak görüyorum, bizi editör olmaya namzet gören arkadaşları utandırmamaya çalışacağım..
WordPress Türkiye Forumları » WordPress Türkiye
yeni editörlerimiz heytbecom, eylultoprak ve canarkadaş
(23 posts)-
Tarih: 5 ay #
-
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinizi yürekten kutluyorum. Bu üç kişi gerçekten doğru bir kararmış. Bunu anlamak çok basit CanArkadaş, EylülToprak ve Heytbecom arkadaşlarımızın resimlerinin(Avatar..!) altındaki "Editör" bağlantısına tıklayıp profillerine bakın herkes bana hak verecektir. Artık arkadaşlar bu sistemi öğrenmişler ve bu forumdan çekip gitmemişler- Birçok kişi bunu yapıyor- insanlara faydalı oluyorlar. Bir de benim profilime bakın..! :) İmdat'tan başka bir mesajım yok şimdilik. Yani bu arkadaşlar olmayacak da ben mi olacağım..! :) Aslında mesleğim gereği yazım kontrolü editörü olabilirim..! :) işin şakası bir yana ben bu foruma başladım başlayalı bana en çok yardımı olan bu 3 kişiydi. Hepsine minnettarım. Ve bu sonuca hiç şaşırmadım. Tekrar tebrik ediyorum. Gereksiz tartışmaların ve kıskançlıkların hiçbir gereği yok..! Her şey ortada. Umarım daha iyi şeyler yaparız hep birlikte. Sağlıcakla kalınız.
Saygılarımla...
Tarih: 5 ay # -
Çok isabetli bir karar olmuş, arkadaşları Tebrik ederim.
Devlete millete hayırlı olsun;)
Tarih: 5 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil