Öncelikle sayın diye başladığım yöneticiler bu konuyu da kitlemez !!!
Şimdi gelelim wordpress-tr ye ve foruma biz wordpress altyapısını kullanan bütün blogcular wordpress-tr yi sıkıca takip ediyoruz ve kaynaklarından yararlanıyoruz.Forum sayfalarında ise kirlilik söz konusu.Peki wordpress-tr yöneticileri neden bütün konuları kilitliyorlar ?
Eğer burası bi forum sitesiyse ve siz bu forum sitesini bişeyleri paylaşmak için kurduysanız neden engelleme ihtiyacı duyuyorsunuz? Peki engllemeler belli kurallara göre yapılıyor peki neden bazı kişilerin yazdıkları engllenmiyor neden bazıları engelleniyor.Bu kurallar kimlere göre nasıl işliyor? bu soruyada cevap vermek lazım?
Siz Yöneticilerin bir dakikada kilitlediği konular için arkadaşlar belki de saatlerini veriyorlar.
Peki biz kullanıcılar doğru dürüst türkçe kullanmaktan aciziz peki ya editörleriniz ?Peki onlar mükemmel mi?Herşeyi mükemmel olarak mı yapıyorlar? Bu konuda tarafsız mısınız?
Ben cümleme @ koymuşum sorun olmuş.. peki bi editör koysa sorun olur mu? Hayır! Çünkü o editör.Bu editör seçimi neye göre yapılıyor orası ise ayrı bi muamma ?!
Wordpress-tr aslında sadece wordpress altyapısını türkçeleştirip bize sunan bi servis...Siz wordpress kurucuları yada türkiyedeki wordpress temsilcisi yada şubesi değilsiniz? sıradan bi sitesiniz.Bu sitenin ne şekillerde geliştiğinide herkes bilir? Bu yüzden lütfen wordpressin türkiyedeki temsilcileri gibi davranmayı bırakın.Şu an bir çok websitesi açıldı size benzer ve hiçbiri sizin kadar taraflı değil...
Siz sadece size sunulan avantajı dezavantaj yapmaktan başka bişey getirmez.
Konuyu burda açıyorum çünkü içinizdeki bazı arkadaşlar iletişim kısmına bile cevap verebilicek durumda değil ... Beni banlayıp konuyu kaldırıp yok edebilirsiniz ama bu fikirlerimi heryerde savunacağımdan emin olun.
Saygılarla
Kemal
destek sorusu değil
kilitli