WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

Dental Dünya

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce amentes tarafından başlatıldı
  • amentes tarafından son cevap

Etiketler:

1. amentes
    Üye

Hepimizin dişçi koltuğunda macerası olmuştur. Ben korkmadım diyen kaç kişi var aranızda?:).
    İşte bu anıları paylaşacağımız yeri geldiğinde dişçi arkadaşlarında aramıza makaleleri ve fikirleriyle katılacağı bir blog uygulaması başlattık. İnceleme ve görüşlerinizi saygıyla bekliyorum

http://www.dentaldunya.net

1 yıl önce #
  2. tema gerçekten çok hoş olmuş..İlk baktığımda Drupal yada Joomla tabanlı bir site imajı versede,wordpress ve CSS ile harikalar yaratabileceğinin bir kanıtı..

1 yıl önce #
  3. sanırım kullanılan tema orjinali cordobo-green-park, yamuluyorsam düzeltin.
    bir kaç önerim olacak;
    . öncelikle kalıcı bağlantılar ayarlanmalı.
    . anasayfadaki yazıları more ile bölünmesi iyi olurdu, aşağıya doğru çok uzuyor.
    . herhangi bir kaynaktan kopyala yapıştırla yazı yazarken, öncelikle notepadi açıp oraya yapıştırın, sonra oradan kopyalayıp yazma penceresine, böylelikle eski biçimlendirmelerden arınmış ham text eklde edersiniz.
    . en alttaki copyright kısmı temanın dışına çıkmış.
    . bir de wordpress'le hazırlandığını belirten ufacık bir not olabilir, tercihiz tabii..

başarılar dilerim..

1 yıl önce #
  4. Selamlar, siteyi inceledim gerçekten güzel olmuş. Ancak gönderi başlıklarına kesinlikle müdahale edilmeli, sitenin içinde kayboluyorlar. footer mesajı footer alanından taşmış buna da bir çözüm bulunması gerekir. (Bu arada GenaroFlores yanılmadın tema cordobo-green-park :) )

1 yıl önce #
  5. amentes
    Üye

evet tema cordobo. ufak deişiklikler ve türkçeleştirmesini yaptım. yalnız more ile bölünmeden kastınız nedir tam olarak anlayamadım. biraz daha detaylı anlatır mısınız . bu arada yorumlar için teşekkür ederim.

1 yıl önce #
  6. Farklı formatta bir site ilginç bir içeriğe sahip olacağı belli. Umarım başarılı olursunuz...

1 yıl önce #
  7. "more" un kullanımı "daha" olarak söyleniyor, yani çok uzun bi yazınız varsa ana sayfanın tamamını bu yazıyla kaplamak yerini konuyu özetleyen, okuyucuya bilgi verecek bi kaç satırdan sonra "more" butonuna basılır, böylelikle ana sayfada buraya kadar yazılı olan kısım görünür, okuyucu yazının tamamını okumak isterse başlığa tıklamalıdır.

1 yıl önce #
  8. amentes
    Üye

bilgi için teşekkür ederim. yalnız kullandığımız template içinde oyle bir destek yoq. ole bir sistemi olusturmayı bende isterim ama bunu nasıl yapabiliriz. Yardımcı olursanız müteşekkür olurum.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.