WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Bir şey eklendiğinde kod temada gözüksün

(7 mesaj(lar))
  • 8 ay önce TinBala tarafından başlatıldı
  • TinBala tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Arkadaşlar, şimdi ben temama bir kod ekledim. Ama normalde gözükmesini istemiyorum. Yönütim panosunda "Özel Alanlar" bölümünde bir şeyler yazdığımda o kodun çalışmasını ve her kese gözükmesini istiyorum. Bunun için özel bir code veya eklenti varmı? Yardımlarınız için önceden teşekkürler!

8 ay önce #
  2. < img src="<?php echo get_option('home'); ?>/wp-content/uploads/<?php $values = get_post_custom_values("Resim"); echo $values[0]; ?>" width="300px" height="150px" alt="" />

Burda resim yayınlamak için kullanılmış heytbecom tarafından yapılan nivs temasına bakıp buldum..

Sanırım get_post_custom_values kodu geniş açıklamada verdiğim adreste umarım ingilizcen vardır benim ki yetmedi de daha fazla yardımcı olamayacağım ama heytbecom görürse cevap vereceğini umuyorum yada başka biri..

Bende tam bu soruyu araştırıyordum.. =) Onuda bulduk yani..

8 ay önce #
  3. tşk ederim, ama şimdi bu koda nasıl entegre edeceğim?

< a href="< ?php echo get_post_meta( $post->ID, "Part 1", true); ? >" target="_blank" >Part 1< /a>

8 ay önce #
  4. nerdesin heytbe kardeşim, bi yardım elini uzatsan :(

8 ay önce #
  5. @eylül o kod yani get_post_custom_values yazı yazma kısmındaki custom fields bölümüne girdiğimiz şeyleri göstermemizi sağlıyor :)

Bu arada Tinbala ne istediğini biraz daha açar mısın?

8 ay önce #
  6. Arkadaş ara sıra özel alana (custom fields) yazı girip yada kod yada her neyse.. Herkese görünecek bir şeyler vermek istiyor. Demek ki doğru yer ;)

eylül değil eylültoprak ;)

8 ay önce #
  7. Arkadaşlar, ben bir code yazdım, şu anda yazdığım sitede gözüküyo fakat aktif değil, yani gözükmesini istemiyorum. Ben o koda "Özel Alanlar" (Custom fields) bölümünde bir şeyler yazdığımda o kodun çalışmasını ve her kese gözükmesini istiyorum. Fakat eylültoprak kardeşimizin yazdığı kodu bir türlü entegre edemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar!

8 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.