WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Blog Tanıtımı

(5 mesaj(lar))
  • 10 ay önce logaritma tarafından başlatıldı
  • logaritma tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. sahibi bulunduğum haber sitemin haberlerini wp bloğumdada kullanıyorum.
    kullandığım haberlerin hepsini resimli ve tam makale olarak yayınlamaya karar verdim.rss bağlantıma abone olup direkt olarak kendi blog larınıza haberleri alabilirsiniz.haberler yarım değildir ve foto galeri linkleri haricinde hiç bir link barındırmaz.beklentim yok teşekkür edin yeterli.
    aynı zamanda siteme bakıp birde yorum yaparsanız çok memnun olurum.canlı tv yayını ve çok az yerde görebileceğiniz güzellikte hava durumu eklentisi bulunmakta.doğru yeremi açtım bilmiyorum yanlışsa taşırlar zaten.bloglarını güncel tutmak isteyipte vakti olmayan benim gibi diğer kullanıcılarda muhakkak vardır.rss veren her site malesef yarısında kesip kendi sitesine yönlendirdiğinden koymak istemeyen arkadaşlarımda buradan faydalanabilir.

işte ***.hoşçakalın arkadaşlar.

Yönetici notu: Lütfen Blog analizi bölüm kurallarımızı okuyun. eylültoprak

10 ay önce #
  2. Düşüncen için teşekkürler, güzel bir düşünce. Eğer eleştiri kabul edebilirsen fikirlerimi söylemek istiyorum. (Bu fikirler 02.41 saatindeki site durumun içindir..! )

1. Ben sitede yan menü hariç hiçbir şey (hava durumu, yazı, foto... vb ) göremedim.
    2. Siten sürekli bir yerlere yönleniyor..! Ama bir türlü açılmıyor.
    3. Sitenin titlesine baktığım zaman adlut, terör, pkk gibi kelimeler var. İçeriği göremeyince kendi kendime acaba..! demek zorunda kaldım.

4 ve son düşüncem keşke sitenin tüm ayarlarını tam olarak yapıp burada sunsaydın. Başarılar diliyorum. Düşüncenden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.

Saygılarımla...

10 ay önce #
  3. ama nasıl olur şu an 19 adet teşekkür emaili aldım¿

10 ay önce #
  4. :) vallahi o mesajı yazıktan 50 dakika sonra bile ben hala sol menüden başka hiçbir şey göremiyorum. Mozilla ve avant ile de girdim yine yok. Bütün siteleri dolaşabildim 50 dakika içinde ama senin sitende boş bir sayfa ve bu sayfanın titlelerinde +18, adult, pkk yazılarından başka hiçbir şey göremedim.

10 ay önce #
  5. saat geç olmasa denettiricem birilerine ama işyerindeki arkadaşlar girebiliyor.onlara sordum herşey güzel dediler.gece 24:00 dan sonra yaklaşık 56 ziyaretçim olmuş herhangi bir - yorum gelmedi.acaba bağlantı ayarlarınızda birşey olabilirmi yada browser harici başka bir probleminiz¿ birde ctrl + f5 tuşlarına basın site açıkken.cache temizlenince belki okur¿teşekkür ederim ilgilendiğin için.

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.