WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Theme Kayması ve blogroll

(7 posts)
  • 1 yıl önce amarat tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. Merhaba
    HEr soruya ayrı başlık açacagız madem ben de açayım bir başlık dedim ve açtım.
    www.entelektuel.com/crm dizinindkei blogumda blogroll yok ben bunu nasıl bloguma ekleyebilirim ?
    İkincisi ise Thememin şaftı kaydı .Gordugunuz uzere arama bolumu üzerinde kayma var.Normalde orası duzgundu lakin ben Oradaki ispanyolca ( yamulmuyorsam ) yazıları Türkçe olarak yazınca boyle oldu.
    Bkz : Düşünen insanlar için , boyle yazınca kaydı ne yapmalıyım houston yardımcı ol bana , eve geri dönemk istiyorum.

Tarih: 1 yıl #
  2. Linklerin görünmesini istediğiniz yere aşağıdaki kodu girerek istediğinizi elde edebilirsiniz;
    <?php get_links_list('id'); ?>
    Örnekte verdiğim kod linklerinizi ID'lerine göre sıralayacaktır. İsterseniz kategori tabanlı sıralayan şu kodu da kullanabilirsiniz;
    <?php wp_get_links(category); ?>
    Her iki durumda da temanıza uygun biçimlendirme etiketlerini de kullanmanız gerekecektir, ör; sıralı liste oluşturan ol, sırasız liste oluşturan ul etiketleri gibi.

3. çok güzel demişsiniz zahmet oldu sizede ama burada cevap veren kişilere kendi bildiklerine gore cevap yazıyorlar bu yuzden bir eksiklik var bunu ben nereye yazacagım ? halka inseniz biraz ?
    malesef avamdan oldum , aglamak istiyorum.
    cidden bunu nereye yazacagım ?

4. :)

Durum için özür dilerim, fakat WordPress kullanmaya başlayanların en azından basit düzeyde XHTML ile CSS kullanımı bildiğini ve hazır PHP kodlarını kullanabilecek düzeyde olduğunu varsaymak durumunda kalıyoruz. Bu yüzden de cevapları çok fazla detaylandırmıyoruz.

Sorunuza gelince, bu kodları temanızda görünmesini istediğiniz yere eklemeniz gerekiyor. Genellikle blog kullanıcıları blogroll linklerine yan kolonda (sidebar) yer vermeyi tercih ediyorlar, sizde böyle bir kullanım istiyorsanız verdiğim kodları uygun etiketler arasına alarak tema dosyalarınız arasında bulunan sidebar.php içerisine eklemelisiniz.

5. anakin
    Jedi

Durum için özür dilerim, fakat WordPress kullanmaya başlayanların en azından basit düzeyde XHTML ile CSS kullanımı bildiğini ve hazır PHP kodlarını kullanabilecek düzeyde olduğunu varsaymak durumunda kalıyoruz. Bu yüzden de cevapları çok fazla detaylandırmıyoruz.

zaten bu kadar bilgiye sahip değilseniz, bizim size burada anlattıklarımız pek kar etmeyecektir. o yüzden sadece sorun olduğu zaman değil, her zaman bu konularla iç içe olmanız gerekiyor.

yoksa 1 hafta sonra tekrar aynı soruyu sormanız çok doğal olur.

6. ben boyle düşünmüyorum anakin . bunun sebebide daha bir hafta öncesine kadar theme deiştirmeyi dahi bilmeyen ben şimdi wordpress rehberi ve acemiblogcu.com un sayesinde kendi pc ime localhosttan wordpress denemeleri ve sizleirn hazırlamış oldugu rehberden de theme deiştirmeyi ogrendim kendi adıma büyük bir gelişme bu , tamam insanlık için küçük bir adım olaiblir ama boyle işte. yani yardımcı oluyorsunuz merak etmeyin. ayrıcana cevaplar için teşekkürler.

7. Hep söylüyorum; bulmaca çözmeyi, birşeyleri bozup-yaparak öğrenmeyi seven birisinin WordPress'ten keyif almaması imkansızdır diye :)

Yardımcı olabildiğimize sevindim ;)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.