WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli]

Özet Akışı Hatası"RSS Hatası"

(20 mesaj(lar))
  • 7 ay önce turklerklaniblog tarafından başlatıldı
  • canavartepe tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Blogumda rss adresimi izleyemiyorum.Bunun nedeni nedir acaba.Reklam değildir umarım işte blogumun rss adresi http://gurkanbicer.iblogger.org/blog/feed/ bu şekilde oluyor.Bu hatalar varken operada izleybiliyorum ama firefox ve ie de olmuyor.firefoxta hata vermiyor.ama göstermiyorda ie de ise alttaki hatayı veriyor bunun nedeni ne olabilir

Bu özet akışı kod hataları içeriyor.
    Önceki sayfaya geri git.

Ek bilgi

XML belgesinde tek bir üst düzey öğeye izin verilir.
    Satır: 316 Karakter: 2

7 ay önce #
  2. Firefox'da normal olarak görüntüleniyor. ??

7 ay önce #
  3. hayır firefoxtada canlı yer imi bulunamadığından yüklenemedi gibi bir hata veriyor

7 ay önce #
  4. Sanırım firefox'unuz hatalı bende de sorun görünmüyor.

7 ay önce #
  5. peki internet explorerdeki hata üstte kodunu vermişim explorerde o hata var

7 ay önce #
  6. ayrıca operadada iedeki hataya benzer bir hata veriyor

313: </channel>
    314: </rss>
    315:
    316:

317:
    318:

7 ay önce #
  7. Ben daha önce rastlamadım.. Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olacakdır. Fakat dediğim gibi açıklayıcı bir hata yok..

Başka rss okuyucuları ile deneye bilirsiniz..

7 ay önce #
  8. Anladım teşekkürler.İşin ilginç yanı feedburner orayada eklenmiyor.Oradada hata veriyor.Ama dediğiniz gibide firefoxta hata yok.Orası bir başka.İede var operada hata vermesine rağmen okuyor rss yi.Ama firefox ve ie de bende yok.Feedburnerdede yok

7 ay önce #
  9. Bunun sebepi eklenti de olabilir. Yada db bozulmuş mysq onarmayı deneye bilirsiniz. İlk aklıma gelenler bunlar. Keşke biraz daha hata olsa..

7 ay önce #
  10. tmm denerim :) hata olmasınımı istiyorsunuz 70 tane hata var blogda ama anlamıyorum :)

7 ay önce #
  11. http://pastepain.ca/ hatalı kodları buraya atın açıklamaları girin nerde alıyorsunuz hatayı vb vb.. Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız.

7 ay önce #
  12. şu anlık verdiğiniz site açılmıyor açıldığı takdirde yazacağım

7 ay önce #
  13. Anonim
    Kayıtlı değil

turklerklaniblog

rss okuma sorununu halletmişsin baktım sitene düzelmiş,nasıl düzelttin sorunu aynı sorunu bende yaşıyorum,firefoxta hata yok ie'de feed okunmuyor
    özet akış kodu hatası diyor.yardımcı olabilecek başka birisi de yardım ederse iyi olur.
    ie'De ek bilgide şöyle bişey var:
    Satır: 200 Karakter: 2

<script type="text/javascript" language="javascript">

1 ay önce #
  14. Anonim
    Kayıtlı değil

bir şeyler söyleyin yahu,ben böyle şeylere acayip takılırım,çıldıracam bi önerisi olan yok mu?
    küçük bir problem olabilir ama takılıyorum ne yapıyım...

1 ay önce #
  15. Anonim
    Kayıtlı değil

acaba sunucudan kaynaklanıyor olabilir mi,çünkü başka bir site kurduğumda bir süre girebildim feed'e sonra o da gittiçç...

1 ay önce #
  16. Anonim
    Kayıtlı değil

kardeşim bu soruna cevap verebilecek kimse yok mu,neden sitem için

ornegin.com/feed dediğimde özet akışı görüntülenmiyor?yukarıda yazdığım hata alınıyor cevap bekliyorum bu konuda bilgisi olandan,eylultoprak,heytbecom,hasan ya da diğer moderatörler nerdesiniz..

Burası msn ortamı değil. Açtığınız konu başlığından devam edin yada hiç konu başlığı açmayın. Forum kurallarını, forumda nasıl konu başlığı açacağınızı öğrenin ve buna uygun konu başlığı açınız. Ayrıca forumda illaki birinin size cevap vermesi gibi kural yok. Bilen varsa cevabınıda yazacaktır. heytbecom

1 ay önce #
  17. Arkadaşlar Sorunu Çözebilecek Olan Varmı Aynı Hatayı Bende Aldım

1 hafta önce #
  18. @canavartepe feed adresiniz?

1 hafta önce #
  19. Rss Adresi: http://www.komixin.com/feed/

Alınan Hata...

------------------------------------------------------

Satır: 149 Karakter: 2

<script type="text/javascript">
    ---------------------------------------------------------

1 hafta önce #
  20. Sorunumu Çözdüm...Hemde O Kadar Basitki...Her Yolu Denedim En son Aklıma Şu Geldi..Dedimki bu bilmemne satır bilmemnede hata veriyor..Daha önce çalışan bu feed şimdi niye çalışmıyor...Sonra Aklıma şu geldi..Google'ın istatistik hizmeti için index.php'ye bi kod eklemiştim...Acaba ordan bi sorun olabilirmi dedim...Ve Wp2.6 daki index.php yi sunucuya attım..Sonra açtım feed adresini bi baktım olmuş. :)
    Diğer arkadaşlara dicem süpheli gördüğünüz dosyalarınızı bi güncelleyin bakalım ne olacak

1 hafta önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.