WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

belli bir karakter sayısından sonra otomatik bölme

(11 mesaj(lar))
  • 7 ay önce logaritma tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

1. eklenen haberlere otomatik olarak belirli bir kelimeden sonra bölme getiriecek ve daha fazlası için tıklayın gibi bişey basacak bir eklenti varmı.araştırdım biraz ama göremedim.söz gelimi haberin 100.kelimesinde otomatik bölüp daha fazlası için tıklayın diyecek ve haberin detay sayfasına yönlendirme yapacak.¿

Tarih: 7 ay #
  2. Sağlıklı çalışmıyor yanlız.

3. hiç çalışmıyor hatta download linkleri ölü elinde olanlarda vermiyor. :)
    böyle bir şey var ama bunu nereye ekleyeceğim yazmıyo.yazmış ama ispanyolca bilmiyorum fikrin varmı¿

4. http://wp-plugins.net/?filter=limit

Birde buraya bakın..

5. malesef bu plugin i kurdum tam istediğim gibi devamını okuyun yazısını basıp yazıyı kesti.ama makalenin devamı bu yazının altında vardı yine gözlerime inanamadım.hem devamını oku diyo hem altında gösterio.hemde devamını okuyun yazısına tıkladığınızda devamınıg österiyo.garip bişey¿ :)1400 küsür yazı nasıl elle düzenlenir şimdi.çok kötü oldu.1 üstte verdiğim sayfadaki kodu nereye yerleştirebilirim herhangi bir kişi biliyor ise söyleyebilirmi¿o kod kesin çözüm getiriyormuş benim problemime.ancak hangi sayfa içine atmam gerektiği malesef yazmıyor.

6. Ali orda bir düzenlemeye gitmiş kendi sitesindekinide bi kullanmanı tavsiye ederim..

Açıklamaya göre

Temadaki the_content() kodunu bulun ve the_content_limit(1000, "more") ile değiştirin diyor.

7. blog analizi bölümündeki postlarımı edit edip kapatsanda diğer tüm konularda yardımcı oldun allah razı olsun. hoş onlarda da beni yanlış anladın ama anlatıcak bi method bulamadım sana. ne adresin vardı ne pm atabileceğim bir yol bulabildim. sağol. yinede sitede kaynaklar diye bir bölüm açsanızda bari ordan elimizdeki kaynakları gerçekten ihtiyacı olanlarla paylaşabilsek. sitesine haber koymak isteyen ama koyamayan ve hatta koyduğu haberler yarım olduğu için benim verdiğim hizmeti bulamayan çok insan var. sadece bir öneri yoksa artık daha açmam konu filan rss le ilgili :) birde seninle görüşmeyi çok istiyorum eğer mümkünse..

Yönetici notu: E-posta adresi paylaşmak yasakdır. [eylültoprak]

8. Belli kurallar dahilinde yönetime yardımcı oluyorum.. Belli kuralların dışına çıkmıyor çıkaran varsa da gereğini kibarca yapıyoruz.

Bizim burdaki varlığımız insanların konusu kilitlemek için değil, faydalı bir forum düzeyinde tutmak..

Yine olsa yine yaparım ki yaptım =) Sadece wordpress 'in gelişimi için elimizden geleni yapacağımıza inana bilirsiniz..

Benim ile ilk tanışanlar klasik forumcu sanırlar kimseye küsmem yardım etmek için burdayım ve elimden geleni yapıyorum..

9. Buyur kardeş, buradan indir. Anlatımı dosyanın içindedir. Başarılar!

10. emeğine teşekkür ederim.arkadaşım.ellerine sağlık.

11. Birde bu varmış yeni

Bu eklenti cidden çok iyi tamamen hayal ettiğim gibi.. Arkadaşı tebrik ederim..

İşine yarayacağına ve adam akıllı çalışacağına inanıyorum.. Aslında bunu yarın da bulabilirdim ama benim ş limit kelimesini limid yazmamdan kaynaklanmış.. Bir d harfileri t yada t harflerini d yazma özürlüsüyümde.. :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.