WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

türkçe karakter problemi

(12 posts)
  • 5 ay önce salomonis tarafından başlatıldı
  • memaev tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

Etiketler:

1. arkadaşlar 2 gün önce sitemde türkçe karakter problemi çıktı. yaklaşık 7-8 aydır var bu iki sitem. ama hiçbir sorun olmamıştı. nasıl düzeltebilirim bu türkçe karakter sorununu?

Tarih: 5 ay #
  2. Profildeki site ise temanızdan herhalde.. Çünkü yazılarda bir karakter hatası göremiyorum.. Sadece ş ı ö gibi harflerde var oda.. Bence temanızda utf ayar sorunu oluştu.. temanın orjinalini yükleyip denediniz mi hiç..

3. iki sitemde birden oldu aynı gün. temayla ilgili olduğunu sanmıyorum. yazılarda sorun yok zaten. yan menü'de ve footer da sorun var.

4. yardım edecek kimse yok mu:(

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, forumda arama yapın, arka arkaya mesaj göndermeyin. Destek sorusu soruyorsanız lütfen konuyu çözülmemiş olarak işaretleyin. [eylültoprak]

5. @basmanyaq olarak onu ben yazdım bizim yiğen giriş yapmış o bugün fark ettiğimde çok geç olmuştu..

temayla ilgili olduğunu sanmıyorum

Yinede orjinalini denediniz mi?

6. evet denedim ama yine olmadı

7. bu sabah itibarıyle aynı hata benım sayfamdada oldu ben hemen hostıng fırmama bır maıl ondan oldugunu düşünüyorum bakalım bi cevap gelsın ne diyecekler

8. bende hosting ile ilgili olduğunu düşünüyorum. yinede bir araştırayım dedim. cevabına göre bende mail atacağım.

9. hostingle alakalı deilmiş benim diğer sitemdede vardı aynı problem kendi kendine geçti :) sırf bu yuzden temamı değiştireceğim bu akşam

10. olayın kendi kendine geçmesi de ayrı bir olay, bende bazen sorunlu bazen sorunsuz oluyor. Hatanın kesin nedeni de yok :S

Tarih: 2 ay #
  11. Şu anda aynı sorunu ben de yaşıyorum bunun hosting kaynaklı olduğunu düşünüyorum bir mail de ben attım hosting'e bakalım ne cevap gelecek.
    Kendi kendine geçerse demek ki hosting kaynaklı mavinefes

Tarih: 1 gün #
  12. Avatar

memaev
    Üye

yan menü ve footer da sorun var demişsiniz,geçen bende de oldu o,temayı tekrar atsan sorun çözülür heralde ama;
    ftp'den sidebar.php ve footer.php'yi çek,onu ben wordpadle yaptım,onları tek tek aç ve farklı kaydet de kaydederken utf-8 seç aşağıdan sonra tekrar ftp ile gönder,gerekirse değiştir de,olur diye düşünüyorum.

Lütfen gönderdiğiniz mesajı tekrar tekrar kontrol ederek herkesin okuyabileceği şekilde düzenli olarak gönderiniz. Heytbecom

Tarih: 9 saat #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.