Merhaba,
Mesela yorumların backgroundları bir sarı bir yeşil olacak şekilde ayarlamamı mümkün kılan bir plugin ya da kod biliyormusunuz?
Merhaba,
Mesela yorumların backgroundları bir sarı bir yeşil olacak şekilde ayarlamamı mümkün kılan bir plugin ya da kod biliyormusunuz?
@skyder soru ile alakasız verdiğin eklentiler..
İlk verdiğin admin paneline girmeden yorum düzenlemeye yarıyor hem yorum yapanın hem yöneticinin.
Diğeri ise sayfa yenilemeden yorum yapılmasını sağlıyor.. Parayla diyor ama bedava olanıda yeterince iyi.
@eylultoprak, kusura bakma bir dahakine tamamen araştirip ekliyeceğim.
Merhaba eylultoprak,
Tavsiye ettiğin eklenti kullanıcı tiplerine göre renk ayrımı yapıyor buda işime yarayacak bir eklenti çok teşekkür ederim.
Ancak benim aradığım eklenti şöyle bir şey, Diyelim
Yorum 1 (Unregistered User) (Background Sarı)
Yorum 2 (Unregistered User) (Background Yeşil)
Yorum 3 (Unregistered User) (Background Sarı)
Yorum 4 (Unregistered User) (Background Yeşil)
şeklinde yorumları okumayı kolaylaştıran bir eklenti.
Umarım ifade edebilmişimdir, gören duyan bilen var mı acaba?
Merhaba,
Bir süredir internet erişimim olmadığından uğrayamamıştım.
Sizin probleminizin çözümü css ve çok az kod ile halledilebilecek bir mesele.
Bize temanızın comments.php dosyasının içeriğini ve style.css dosyanızın yorumları biçimlendirdiği yerin kodlarını verirseniz, ne tür değişiklikler yapacağınızı söyleyebiliriz.
Yorumlarda sistem şöyle işliyor:
Yorumlar bir foreach döngüsü ile yazdırılıyor. Bu yazdırma işlemi sırasında çift rakamlı olanlara "alt" diye bir stil klası atanıyor. Bunu da
< li class="< ?php echo $oddcomment; ?>" id="comment-<? php comment_ID() ?>">
kodundaki $oddcomment değişkeni ile yapıyor. Tabi bunun nasıl yapıldığı sizin temanıza göre değişiklikler gösterebilir. www.nigdetml.k12.tr adresindeki yorumlara bakarsanız, istediğiniz gibi bir sistemi görebilirsiniz. Yorumlardaki renkleri CSS ile yapmıştım.
Sizden istediğim http://pastebin.ca adresine girip, yukarıda yazdığım ilgili kodları oraya yapıştırmanız ve kodların adresini buradan bildirmeniz.
Bir de bunu yapmak istediğiniz sitenizin adresini yazarsanız iyi olur.
Buradaki http://pastebin.ca/894755 değişiklikleri yapın. Kodda verdiğim renklerin yerine istediğinizi yazın.
Yorumlar sayfasında kodlama hatası yapılmış, onu düzelttim. CSS dosyasına da ekleme yaptım. Artık her yorum farklı renklerde ayrıca yazara ait yorumlar farklı renkte olacak. Eğer yazara ait olanların farklı olmasını istemezseniz comments.php dosyasındaki for each döngüsünün başlangıcından hemen sonraki 'mycomment' ibaresi yerine $oddcomment yazın.
Merhaba yakupgov,
Çok teşekkür ederim. CSS dosyasına stilleri direk class olarak girince istediğimiz oldu.
.alt {background-color:#f7f7f7}
.odd {background-color:#fff}
.mycomment {background-color:#cf3}
Tekrar çok teşekkürler
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.