WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kategori ID problemi

(6 posts)
  • 5 ay önce muratseven tarafından başlatıldı
  • muratseven tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba,
    Kategorilerin bazılarını silip daha sonra yeni kategoriler eklediğimizde yeni kategorinin numarası atıyorum 12'den filan başlıyor. BÖyle olunca kullandığım temada sorun yaşıyorum. Çünkü tema kategori numarasına göre ilk beş kategoriyi anasayfada gösterdiği için kategori 2-3-4 olmayınca, boş kalıyor o sütunlar.
    Bunun bir çaresi yok mudur? Yani sildiğimiz kategoriyle o kategoriye ait ID'yi nasıl alacağız? Sıfırlamak filan mümkün değil midir?
    Teşekkürler şimdiden.

Tarih: 5 ay #
  2. Eğer sizin için problem olmazsa silecek olduğunuz kategoriyi silmeden düzenleme yapabilirsiniz, böylece kategori değeriniz değişmez. Kesin çözüm isterseniz de phpmyadmin'den tablo isminizi bularak düzenleyebilirsiniz. Tam emin değilim fakat wp_categories olması lazım.

Ya da şöyle yapabilirsin, temanın o sayfa kodlarını buraya yazarsan belki temadan kategori değerlerini değiştirebiliriz.

3. teşekkür ederim, hallettim.

4. Nasıl hallettiğinizi yazarsanız, bu tür sorunu olan arkadaşlarımızda bundan yararlanmış olur.

5. Diğer çözüm arayan arkadaşlar için sorunu nasıl çözdüğünüzü anlata bilir misiniz..

6. şöyle yaptım:
    temanın anasayfayla ilgili dosyasında ilgili yerleri değiştirdim. sütun1=cat10 gibi. böylece cat1'in olmaması sorun olmadı.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.