WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yazı özetinde resim göstermek

(8 mesaj(lar))
  • 10 ay önce muratseven tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Forumda aradım ama bulamadım.
    Yazıya resim ekliyorum. Metnin üstüne. Fakat anasayfada yazı özetinde resim çıkmıyor. Yazıyı açtığımızda çıkıyor, anasayfada çıkmıyor.

Şu sitede olduğu gibi, metinlerin üzerinde, anasayfada da resimlerin çıkmasını istiyorum.

Ne yapmalı?

10 ay önce #
  2. http://otomot.net/2008/01/24/nivs-theme-v10/

Forumuzdakki arkadaşalarımızdan heytbecom güzel işler yapar genelde, tam istediğiniz gibi bir teması var. Temanın kodlarına bakarak yardım alabilirsiniz..

10 ay önce #
  3. O temadaki kodu bir türlü kendi temamdaki ilgili yere yerleştiremedim.

Benim kullandığım temadaki ilgili kodlar şunlar sanıyorum, nasıl düzenlemem gerektiğini söylerseniz, çok memnun olurum.

` <?php echo c2c_get_custom('post-image','" class="post-image" />',''); ?>
    <?php endif; ?>

10 ay önce #
  4. Aynı dertten bende müzdaripim malesef. Yokmu yardımcı olacak bi arkadaş?

3 ay önce #
  5. @aoidos yazı yazarken alt ksımda özel alan (custom field) da aşağıdaki işlemi yapacaksın...

3 ay önce #
  6. Çok teşekkür ederim arkadaşım. Bende tam özel alanlar konusunu incelemeye başlıyordum bu verdiğin bilgi iki taraflı işime yaradı sağol.

3 ay önce #
  7. Yalnız bir konuyu belirtmekte fayda var. "thumbnail" anahtar kelimesini "Thunbnail" şeklinde yazmak gerekiyor yani ilk harfi büyük olması gerekiyor bende bu şekilde çalıştı.

3 ay önce #
  8. Temaya özel olarak Anahtar ismi değişmektedir. kalkıp Thumbnail yazınca olur diyemezsiniz. Lütfen kullandığınız temanın dökümantasyonuna bakınız. Eğer kendiniz hazırladıysanız zaten hangi anahtarı oluşturduğunuzu bilirsiniz.

3 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.