WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

kurulum esnasında mysql_get_server_info() hatası

(1 mesaj(lar))
  • 9 ay önce drlecter tarafından başlatıldı
  • Bu konu Çözülmüş
  1. drlecter
    Üye

Merhaba,

Daha önce wordpress.com da yayınlanan bir blogum vardı. Bu wordpress hastalığına bende tutuldum ve işleri biraz daha profesyonelliğe dökmek istedim. Bir domain ismim ve hosting alanim var. Hosting web sayfasındaki kontrol panelinden bir MySQL database i olusturdum. Data base ile ilgili bazı bilgiler aşağıda.

mysql1034.servage.net
    Sunucu sürümü: 5.0.15

phpMyAdmin - 2.10.0.2
    MySQL istemci sürümü: 5.0.24a

Ancak wordpressi kurmak istediğimde aşağıdaki hata mesajı ile karşılaşıyorum. wp-config.php dosyasını elle oluşturdum ancak sorun yine düzelmedi.

Bu hatayı nasıl düzeltebilirim ? Sorun nerden kaynaklanıyor, bu konuda yardım edebilecek biri var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /mounted-storage/home61a/sub008/sc38365-LVTQ/uzaklarda.net/wp/wp-admin/includes/schema.php on line 6

Warning: mysql_get_server_info() [function.mysql-get-server-info]: A link to the server could not be established in /mounted-storage/home61a/sub008/sc38365-LVTQ/uzaklarda.net/wp/wp-admin/includes/schema.php on line 6

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mounted-storage/home61a/sub008/sc38365-LVTQ/uzaklarda.net/wp/wp-admin/includes/schema.php:6) in /mounted-storage/home61a/sub008/sc38365-LVTQ/uzaklarda.net/wp/wp-admin/install.php on line 17

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, forumda arama yapın. Konu başlığınız açıklayıcı olsun. Başlık düzenlendi. Uygun kelimeler ile yazını etiketleyin. [eylültoprak]

9 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.