slm arkdaşlar ben temada bir kac duzenleme yapmak istiyorum ilk olarak son acılan konular son yazılan yazılar gibi şeyleri temanın üst tarafında gostermesını ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım
WordPress Türkiye Forumları » Temalar
Tema Menu Düzenleme
(11 posts)-
Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. Başlık düzenlendi. [eylültoprak]Tarih: 5 ay #
-
Temanın üst tarafı dediğiniz yer neresidir ? header.php'de mi göstermek istiyorsunuz ?
Tarih: 5 ay # -
ewt orda gostermek istiorum
Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [eylültoprak]Tarih: 5 ay # -
eylultoprak kusura bakama sende devamlı benım yanlışlarımı duzeltıyorsun
benim demek istedigim anlamadın galıba ben oyle tema istemiyorum ben kendı temamda oyle yapmak istiyorumTarih: 5 ay # -
Her hangi bir kod tema vermediğin için bende sana yapmak istediğin temaya koyman gereken kodları verdim zaten ;)
usta ben orada kod falan göremedım i3 Theme ya ekliyecegım burda tema
Temayı indirin header.php dosyasını açın. 25. satırdan sonra sanırım. Orda gerekli yeri göreceksiniz.. SOnra ordaki kodlardan yola çıkarak css bölümünde arama yapın o css'leri ve header.php kodları alın kendi temanıza ve css kodlarını css dosyasınıza ekleyin, kendinize göre düzenleyin tabi sorununuz çözülecekdir..
ok bakalım denıyelım bir olacakmı cok teşekkürler
kusura bakma 25 satırdan sonra css ile ilgili bişey bulamadım yardım edermsn
Zaten 25. satırda css ile ilgili bir kavram görmeyeceksin. header.php dosyasının 25. satırında senin aradığın kod varmış. Ondan sonra da eylultoprak'ın verdiği temanın style.css dosyasında header.php'den aldığın kodlarla ilgili bir bölüm varmış, oradan da o kodları alıp kullanmak istediğin temanın style.css dosyasına yapıştırmalısın.
Not : Yoksa ben mi yanlış anladım.
Tarih: 5 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil