Sitemdeki videoları çerceve eklemek istiyorum nasil yapabilirim? Böyle bir eklenti var mi.
Teşekkür ederim
Sitemdeki videoları çerceve eklemek istiyorum nasil yapabilirim? Böyle bir eklenti var mi.
Teşekkür ederim
Eklentiler bölümünde 303 açıklamalı wordpress eklenti dizininde video eklentileri var istediğin biri onlardan biridir..
Ben coolplayer eklentisini öneriyorum..
yapriklarim icin ozur dilerim ama benim klavyem ingilizce klavye yani turkce karakter yok. neyse eylultoprak verdigin adreste aradigim seyi bulamadim benim tam demek istedigim mesela google video ekledim ama onun bir cerceveye sahip olmasini istiyorum anlatamadiysam resim ile gosterim?
aslinda bende boyle bisey ariyorum...
player eklentilerinden bagimsiz olarak videolara veya benzeri uygulamalara kendi cercevemizi nasil yapabilecegimizi bulamadim..
eklenti vs haricinde yardimci olabilecek olan var mi acaba
¿walla basit bir yolla eklenti filan koymadan ben aynen şunu yapıyorum elle her eklediğim video resim vs. için genişlik ve yükseklik değerinden önce border="1" koyuyorum böylece güzel bir border oluyor.umarım iş görür.
eğer Wp video gibi bir eklenti kullanıyorsan videoyu eklemek için taglarını kullanırsın. Eğer böyle bir durum varsa temanın syle.css dosyasını açıp içine `video{border:1px solid red} gibi bir kod eklersen her defasında kendi otomatik eklenir. Logaritma'nın dediği gibi eğer embed kodu sayesinde ekleme yapıyorsan border="1" şeklinde yapabilirsin.
t
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.