Herkese iyi çalışmalar sitemin yan menüsü olan son yazılar bölümü bazı işletim sistemlerinde asagı dogru kayıyor nasıl düzelte bilirim.
Herkese iyi çalışmalar sitemin yan menüsü olan son yazılar bölümü bazı işletim sistemlerinde asagı dogru kayıyor nasıl düzelte bilirim.
Bazı işlemtim sistemlerinde kayıyor derken tarayıcıları kast ettiniz galiba.
Hangi site ve hangi tarayıcılar acaba?
www.chatsevgi.com explorer7 dısında hepsinde sağ taraf(son yazılanlar) asagıda cıkıyor
Girdiğiniz yazılar açık kalan kodlar var yazı yaz bölümünden kod sekmesine girip kontrol edin derim..
sanırım ben sorunu anlatamadım :(
Hocam sorunu anladım. Sorun ön sayfanızda duran yazılarda. Yazıların büyük ihtimal birincisinde birincide sorun var.
Bunu isterseniz yazıların içine girip yada ikinci sayfaya geçip sizde göre bilirsiniz..
İlk yazıya girdiğiniz zamanda temanız kayıyor..
İlk yazıda ya kapanmayan bir kod </div gibi.
sorun belkide budur ama neden her tarayıcıda öyle kayma olmuyor
dediğiniz sekılde de baktım ama bir sonuca varamadım gercekten yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
İlk yazıyı taslak olarak düzenleyin düzeldiğini göreceksiniz. Sonra ilk yazıyı tekrar düzenleyin.. Notepatte.. Sonra renklendirirsiniz..
sabahdan beri bakıyorum çözemedim bir türlü yada ben yapamıyorum eger ki eylultoprak yardım cı olmak istersen yada yardımcı olabilecek arkadaslar bana *** ulaşırsanız sevinirim şimdiden tşkkler
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.