WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Hazır Kod Ekleme

(6 posts)
  • 5 ay önce Faust tarafından başlatıldı
  • Faust tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Faust
    Üye

Tekrar merhaba,arkadaşlar siteme hazır kod ekleyecem ama bi türlü ekleyemedim.Yönet'ten sayfalar ordandan hangi sayfayı kod yüklemek istiyosam o sayfayı seçiyorum "kod" linkini tıklayıp hazır kodumu yapıştırıyorum ama olmuyor :)hazır kodu nereye yapıştırmam gerekiyor?Teşekkürler

Tarih: 5 ay #
  2. Temanızdaki alanlara da kodlarınızı ekleyebilirsiniz. Kesin bir çözüm olur.

3. Faust
    Üye

Temanızda ki alanlar derken?Biraz daha açıklayacı olur musun ben bu konuya baya yabancıyım da :)Yönet-Dosyalar burayı mı kastediyorsunuz acaba?

4. Faust
    Üye

Arkadaşlar kod'ları nereye yapıştıracağımı hala öğrenemedim bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?

5. Temanızın dosya isimleri neler ? Eğer temanızın dosyalarını açıp eklemek istiyorsanız, genellikle single.php dosyasına ekleme yapmanız gerekiyor. Ya da

www.siteniz.com/wp-admin/widgets.php adresinden de bileşen alanından kodları ekleyebilirsiniz.

6. Faust
    Üye

Temanızın dosya isimleri neler derken?Football-season bunu mu soruyorsunuz acaba?

Single.php dosyasına kodu ekledim ama herhangi bir değişiklik olmadı..son dediğinizi biraz daha açar mısınız?Verdiğiniz linkte siteadınız yerine site adımı yazıp giriyorum ama açılan sayfada nasıl değişiklik yapabilirim ki?Normal anasayfa açılıyor..bu arada ilginize teşekkür ederim

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.