WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli] arkadaşlar bu problemi bir türlü halledemedim..!

(2 posts)
  • 5 ay önce Bingo tarafından başlatıldı
  • KnbykL tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil
  • Bu konu kilitli

1. Bingo
    Üye

Ya arkadaşlar masaüstünde herhangi bir şeye tıkladığımda mesela bir internet sayfası açtığımda ekranın alt orta kısmında da aynı internetin simgesi gib bir büyük e harfi şeklinde bir simge çıkıyor...
    veya belgelerime tıklıyorum yine aynı belgelerimin simgesi gibi bir simgede aşşağıda diğerinin yanında açılıyor...
    onlara tıkladığımda hangisi olursa o açılıyor ve ne yaptıysam bunu yok etmeyi başaramadım pc. de crea marka olduğu için harici bir hard disk sürücüsü olmadan formatta atamıyorum çünkü anakartı görmüyor onu kopyalamam gerekiyor önce sonra format esnasında görmesini sağlayıp formata devam etmem gerekiyor uzun iş yani sizin anlayacağınız...
    o yüzden bu simgeleri yok etmem lazım ama bir türlü edemedim yardımcı olursanız bilgisi olan arkadaşlar gerçekten beni bu dertten kurtarmış olacaksınız...
    ayrıca msnem *** uradanda irtibata geçebiliriz...
    şimdiden teşekkürler...

Editör notu: Wordpress destek forumlarındasınız. BİLGİSAYAR DESTEK DEĞİL. [eylültoprak]

Tarih: 5 ay #
  2. Bu temanın hangi kodunda sorun var ? Madem bir konu açıyorsun alakasız alakasız, kardeşim bari daha mantıklı bir konuya aç. Bu sorunla ilk defa karşılaşıyorum fakat sana şöyle bir destek sağlayabilirim. Teknolojitelevizyonu.com/forum adresine girersen sana daha mantıklı çözüm bulabilirler. Ya da daha iyi bir site biliyorsanız oraya sorun.

Tarih: 5 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.