WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kullanici Girisi

(6 mesaj(lar))
  • 7 ay önce k4y4glsh tarafından başlatıldı
  • k4y4glsh tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Oncelikle hepinize kolay gelsin.Henuz yeni basladigin icin Konuyu tam olarak nereye acacagimi bilemedim.Eger yanlis 1 yere acmissam Simdiden yoneticilerden ozur diliyorum.Kiz arkadasim icin yapmaya basladigim ve hala yapimina devam ettigim blog icin kullanici girisi yapmak istiyorum ana sayfada fakat 1 turlu bulamadim nasil yapacagimi :(

Kullandigim tema => Decayed 1.0

Elimden geldigince duzenleyebildigim her yerini duzenledim ve duzenlemeye devam ediyorum fakat bu kullanici girisi konusunda takildim.

Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.

7 ay önce #
  2. admin panelinden kullanıcılar kullanıcı ekle den kullanıcılarınızı ekleyebilirsiniz temanız widget destekli ise widgetten metayı temanızı eklemeniz gerekecektır ki eğer temanız widget destekli deilse
    < ?php wp_register(); ? > kodunu eklemeniz gerekir sidebarınıza < işaretinden sonraa ve > işaretinden önce boşluk vardır sitenıze eklerken boskuları kaldırınız kod gözükmuyor diye burada oyle yaptım

7 ay önce #
  3. tesekkurler mavinefes deneyecegim.

7 ay önce #
  4. peki temamin widget destekli olup olmadigini nerden anlayabilirim ve eger widget destekliyse widget metayi nerden bulabilirim ?

7 ay önce #
  5. tema seçme kısmında, ikinci bir sekme var: bileşenler. ona tıklayın. eğer orada yan menüye alttakileri taşıyabileceğiniz bir şey çıkıyorsa widget destekli demektir. öyleyse "meya" yazan kutucuğu sidebar'a taşıyarak sorununuzu çözmüş olursunuz.
    yoksa eğer mavinefes'in dediğini yapmanız gerekir.

7 ay önce #
  6. ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar Sanirim Hallettim.

7 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.