WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli]

Memory size

(6 mesaj(lar))
  • 7 ay önce Trussardi tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. Trussardi
    Üye

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 98304 bytes) in C:\AppServ\www\wp-admin\menu-header.php on line 70
    hatası alıyorum. forumda yazılanların hepsini denedim olmadı. sanırım türkçe dil dosyasından kaynaklanan bir sorun var. çünkü ingilizce yüklüyorum sorunsuz çalışıyor fakar tr dil dosyasını yüklediğim zaman bu hatayı veriyor.

7 ay önce #
  2. bu haytayı nerede alıyorsun?

yazı gönderirken mi?
    fotoğraf yüklerken mi?
    bir eklentiyi çalıştırdığında mı?

7 ay önce #
  3. Trussardi
    Üye

qp yi yükledim admin panelinden ayarları yapmaya başladım bu hatayı verdi. forumda yazınların çoğunu yaptığım halde çözüm olmadı. ingilizce sürümünde hata vermiyor türkçe sürümü veya türkçe dosyasını yüklediğim an bu hatayı alıyorum

7 ay önce #
  4. qp yi yükledim

Bu nedir?

ingilizce sürümünde hata vermiyor türkçe sürümü veya türkçe dosyasını yüklediğim an bu hatayı alıyorum

Bu hata ne hatası. Panel türkçe mi olmuyor. Sitede türkçe karakater hatası mı var.. Yada hatayı nerde alıyorsunuz..

7 ay önce #
  5. Trussardi
    Üye

qp wp yazacaktım pardon yanlış olmuş. bakın şimdi wp yi yüklüyorum Görünüm linkine tıklıyorum açılacak bölümde aşağıdaki hatayı veriyordu.
    Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 98304 bytes) in C:\AppServ\www\wp-admin\menu-header.php on line 70
    şimdi tekrar yükledim hata vermedi şimdiye kadar.
    başka bir sorunum daha var yüklediğim temadaki ingilizce kelimeleri türkçeye çevirdiğimde ascii karakteri gibi görünüyor. mesela footer da RSS Yazılar yazıyorum "ı" harfi doğru çıkmıyor.

7 ay önce #
  6. Türkçeleştirme için burdan.

Konunuzu kitliyorum. Eğer başka sorularınız varsa başka konu açın.

Aynı hatayı almamak için. php.ini dosyasında memory size diye bir satır olacak onu düzenleyin. yada forumda arama yapın başlıkğınızdaki kelimeler ile yada php.ini olarak.

7 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.