WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli] yan menü sidebar.php

(4 posts)
  • 5 ay önce gravedigger tarafından başlatıldı
  • gravedigger tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil
  • Bu konu kilitli

Etiketler:

1. sadece adsense reklamı için sitemin soluna boş bir yan menü yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz.

Tarih: 5 ay #
  2. Eğer temandaki sidebar'ı bunun için kullanmak istiyorsan ayrıca bir açmak istiyorsan bunu iki çözümü var kısa yollu olarak.

Fakat bu iki çözümde css bilgisi gerektirir.

Temanda bulunan sidebar'ı koyala ve sidebar2.php olarak kaydet. içindeki eklenti kodları boşalt ve adsense kodunu yerleştir. Temana sidebar2.php2yi yerleştir.

Bunu yapınca tema kayacaktır. css'den ana bölümün content'i bul bunun genişliğini sidebapr genişliği kadar küçült. tema kayması düzelecektir.

Aslında hangi temayı kullandığını bilmeden biraz kör dövüşü oldu bu.

ikinci seçenek ise. index.php nin için yeni bir div aç id sini reklam ver.
    css'ye bu reklam div'i için ölçülerini durması gereken yeri kodla.

Her iki çözümüde yapamayacağını biliyorum. ama temanı söylersen yapar gönderirim.

3. ben bunu beceremem eger yaparsanız sevinirim temanın adı glossyblue-1-4 budur şimdiden tşk

4. yokmu cvp veren yoksa beceremiyormusunuz bu zormu geldi saçma sapan konulara 10 larca cvp veriyonuz buna neden cvp vermiyorsunuz

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun, üslubunuza dikkat edin, bu şekilde gereksiz mesaj göndermeyin. [Hasan]

Tarih: 4 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.