WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

wp - blogger

(5 posts)
  • 3 ay önce gulhan tarafından başlatıldı
  • h-yaman tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. gulhan
    Üye

daha önceden bloggerde yapmış olduğum bir blog var.. bunu wp ile düzenlemek istedim... ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum doğrusu...
    wp den o bloga erişebilirmiyim... yada wp de yaptıklarımı bloggere...

Tarih: 3 ay #
  2. Wordpress'in içe aktar bölümünden. Blogger yazılarınızı wordpress aktara bilirsiniz. İkinci isteğiniz olabilir mi bilmiyorum..

3. Wordpress'in RSS sistemi var. Blogger'ın da var. RSS ile bilgi çekilebilir. Şuraya gözatsan sanırım çözümüne ulaşabilirsin

4. gulhan
    Üye

olmuyo bu hatayı veriyo:

localhost Blogger hesabınıza sizin adınıza giriş gönderme için ulaşabilmek istiyor. 'Hesabım' sekmesi altından istediğiniz zaman ulaşım hakkını sona erdirebilirsiniz. localhost şifrenize veya diğer kişisel bilgilerinize ulaşamayacak. Daha fazla bilgi edinin

Bu web sitesi, yetkilendirme istekleri için güvenli bir bağlantı oluşturmak üzere Google'a kaydolmadı. Yalnızca şu hedefe güveniyorsanız işleme devam etmenizi tavsiye ederiz:

http://localhost/wordpress/wp-admin/index.php?import=blogger&noheader=true
    -----
    her neyse onları tekrar hazırlarım... google den almış olduğum alan adı nı (www.g.com) kullanabilirmiyim wp de..

yazdıklarımı google da aratınca çıkmıyo...

5. localhost üzerinden denediğiniz için oluyor olabilir. Sunucu üzerinde deneme şansınız varsa bir de o şekilde deneyin.

her neyse onları tekrar hazırlarım... google den almış olduğum alan adı nı (www.g.com) kullanabilirmiyim wp de..

yazdıklarımı google da aratınca çıkmıyo...

Ayrıca bu kısmı da anlayamadım.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.