WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

WordPress Buy Tickets Pro teması Türkçe

(5 posts)
  • 5 ay önce mavinefes tarafından başlatıldı
  • mavinefes tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Tema Adı: Buy Tickets Pro Tr
    Tema Sahibi: Buy Tickets Pro
    Türkçeleştirme: Mavinefes.com
    Ön izleme: Türkçe çevrilmiş halini Buradan ön izleme yapabilirsiniz
    Tema hakkında daha detaylı bilgi ve indirmek için
    http://mavinefes.com/blog/wordpress-buy-tickets-pro-temasi-turkce/

Tarih: 5 ay #
  2. ellerine sağlık mavinefes,vaktin olursa 2 ufak sorum olucaktı;
    1)bu temada yazı başlıklarının ve tarihlerinin boyutlarını nasıl değiştirebilirim?
    2)başlıklardaki ''yazan admin'' bölümünü nasıl kaldırabilirim?
    tekrar teşekkürler iyi günler...

3. index.phpde < h2 class="date" >< ?php the_time('d F Y') ? >< /h2 > böyle bir kod var buradan < h2 class="date" > ve < /h2 > kodlarını silersen tarih boyutu kuçulecektır
    benım yuklediğim temadakı yazı başlıklarının boyutları normal senin sayfandakiler buyuk onu anlamış deilim
    admin bölümünüde gene index.php den
    <!--<small>Yazan < ?php the_author() ? > </small>--> işaretlerini koyarsan gözükmeyecektir yada oradakı kodu silebilirsiniz komple

4. teşekkürler mavinefes dediklerini uyguladım istediğim gibi oldu son bir hata gözüme takıldı, senin bu tema için koyduğun önizleme sayfasındada var yaz başlığına tıklayınca yazı açılmıyor(alttan yazının devamı deyince açılıyor sadece), açıldıktan sonrada üstteki blog adının yazdığı başlığa tıklayınca ana sayfaya ulaşılmıyor,hem kendi problemim hemde bu temayı başkalarıda indirebilir diye haber vermek istedim,çok uğraştırdım seni kusura bakma..

5. onu bende farkettim mesela şirketteki pcden tıklayınca açılıyor evdeki pcde açılmıyor sebebını anlamadım bende

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.